מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ומודאגת- בבקשה עזרו לי!!!!!מודאגת15/09/2009
שלום,
כבר יותר משנה שאני סובלת מכל מה שקשור במערכת העיכול.
שלשולים, עצירויות, בחילות, כאבים, גזים, נפיחויות, צרבות, מה לא!
השתחררתי מהצבא וסוף סוף הגעתי לרופא מומחה, גסטרואנטרולוג מקסים שנתן לי מליון בדיקות לעשות. אחת מהן זו הבדיקה לגלות אם יש לי את ה- הליקובקטר הזה (או שאיך שלא אומרים).
העניין הוא, שמכל מי ששמעתי שעשה את הבדיקה זה נשמע כמו: "אה, כן, בדיקה ממש קלה. נותנים לך לשתות משהו כמו מיץ תפוזים ואומרים לך לנשוף".
נרגעתי מאוד מהמידע שסיפקו לי אלה שעברו את הבדיקה (וגם יותר מפעם אחת), אלא מה, כשהגעתי היום בבוקר לבדיקה, זה לא היה שום מיץ תפוזים, זה היה חומר ממש מגעיל, שהתאמצתי מאוד מאוד לא להקיא אותו. בקושי בלעתי ובקושי החזקתי אותו בפנים. אחרי שבלעתי נשפתי למן שתי מבחנות כאלה. אחרי זה בלעתי עוד חומר, חיכיתי חצי שעה ואז שוף נשפתי.
אולי זה נשמע מטומטם, אבל אני מודאגת, כל מי שעבר את הבדיקה הזאת תיאר בדיקה שונה לחלוטין ממה שאני עברתי. יכול להיות שעשו לי משהו אחר? בטעות? יכול להיות שייגרם לי איזשהו נזק? (בימים האחרונים הבעיות במערכת העיכול החמירו מאוד, כמעט ולא מסוגלת לאכול, חשה סחרחורות וכאבי ראש, כמעט על סף עלפון). אחרי הבדיקה היום בבוקר אני מפחדת שיקרה לי משהו שיחמיר את כל זה. בבקשה תענו לי, אני בן אדם שבלי כל הבעיות האלה לחוץ מטבעו על בריאותו ועכשיו אני ממש חרדה ומלאת פחדים!
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת נשיפה
ד''ר סטיבן מלניק15/09/2009אני חושב שעברת הבדיקה פשוט את רואה את זה אחרת. לעומת בדיקה על ידי גסטרוסקופיה לגילוי החיידק בדיקת הנשיפה קלה. יש בדיקות נשיפה אחרות אך אך אחת לא מסוכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)