כאבים - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים - דחוף
    ורד
    10/09/2007

אני סובלת מבקע בסרעפת שגרם לי לצרבות קשות, כבר 5 שנים אני לוקחת כל יום כדור לוסק 20 מ"ג.
    לפני 6 ימים התחלתי לקחת לנטון 30מ"ג (כי לא אישרו לי להמשיך בלוסק).
    מאתמול בבוקר יש לי התקפות כאבים באזור הקיבה והסרעפת, כאבים שממש גורמים לי להתקפל.
    התקשרתי היום לרופא והוא אמר שלא יכול להיות שזה מהלנטון ואין לו מושג ממה יש לי כאבים.

האם באמת זה לא יכול להיות מהלנטון? מה לעשות לחכות שזה יעבור לבד? איזה כדור אני יכולה לקחת להקלה על הכאב?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים - דחוף

הוספת תגובה

• תוספת

מעיין
    10/09/2007

הכאב מגיע בערך כל 20 דקות גל כאב חזק של חצי דקה בערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

ד''ר יעקב מאור
    10/09/2007

מעין,
    אני מציע לפנות לגסטרואנטרולוג מומחה לבירור הסיבה למחושים. בקע סרעפתי על-פי-רוב אינו גורם כאב בטן עליונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים-דחוף

ד''ר יעקב מאור
    10/09/2007

על-פי-רוב לנטון אינו גורם לכאבים אם כי שמעתי ממספר חולים שהחלפת הלנטון חזרה ללוסק או לתכשיר תוצרת הארץ-אומפרדקס הביאו להקלה במחושים. בכל מקרה יש לבצע בירור של הכאב אצל מומחה לגסטרואנטרולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו