מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חידק הליקובקטרהניה29/09/2009
שלום לך, אני סבלתי יותר מ-4 חודשים מצרבות וריפלוקס ורופאת המשפחה נתנה לי אומפרדקס ולא הסכימה לשלוח אותי לתבחין נשיפה, גם רופאת הגסטרו סרבה . לאחר לחץ מצידי אחרי חודשים של סותרי חומצה הועילה הרופאה להיכנע ללחצי ושלחה אותי לבדיקה , הממצאים: 28.70 שזה המון מעבר לערכי הייחוס. סוף סוף נתנה לי טיפול משולש ל10 ימים והמליצה להתשיך חודש אומפרדקס. אמרתי לה שעליה לשלוח אותי לבדיקה חוזרת לאחר חודש אך היא מתווכחת איתי ואומרת ששולחים שוב רק אם לא מרגישים טוב. אני מרגישה עדיין ריפלוקס וצרבות וקיבלתי לשון בצבע ירוק מהמטרוגיל. האם יש משהו במקום המטרוגיל? תודה וסליחה על המגילה הארוכה. הניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הניה
ד''ר יעקב מאור29/09/2009אכן צדקו רופאיך שלא שלחו אותך לבדיקת נשיפה שכן אין שום קשר בין נוכחות חיידק ההליקובקטר פילורי בקיבה (הקיים במחצית האוכלוסיה) לבין תלונות של החזר חומצה מהקיבה לושט המתבטא בצרבת. הטיפול בצרבת הינו תרופות בולמות יצור חומצה כגון אומפרדקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)