שלשול כרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול כרוני
    סיון
    30/09/2009

שלום

חבר שלי, גבר בריא בן 24, כבר מספר חודשים הוא סובל משלשולים וכאבי בטן שמופיעים בערך אחת לשבועיים למשך מספר ימים, בימים האחרונים הוא סובל משלשול, חום עד 38, כאבי בטן, נפיחות ואף הו]יע שלשול דמי, לפני כחודשיים בעת אירוע דומה הוא גם עשה בדיקות צואה והכל היה תקין, לפני כחודש הוא עשה בדיקות דם שהיו תקינות לחלוטין

רציתי לדעת מה יכול להיות הגורם לכך, ןמה הכי סביר מעבר לממעי רגיז , מחלת מעי דלקתית או חיידק

אני מאוד מודאגת ממנו והוא מסרב להמשיך להיבדק ע"י גסטרולוג, רציתי לדעת מהי עצתכם

בתודה מראש סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשול כרוני

הוספת תגובה

• סיון

ד''ר יעקב מאור
    30/09/2009

להערכתי מדובר בדלקת מעי שיכולה להגרם ממחולל חיידקי או טפיל או ממחלת מעי דלקתית אחרת ואף כרונית. כל זה אמור להתברר על-ידי מומחה לגסטרואנטרולוגיה. בשלב ראשון הייתי ממליץ נסיון של קורס אנטיביוטי ל- 10 ימים ולבדוק תגובה לטיפול. במקביל ניתן לבצע בירור של בדיקות דם שונות רלונטיות לתלונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו