בדיקת ct !!!!!צריכה את עזרתך .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ct !!!!!צריכה את עזרתך .
    ימית
    04/10/2009

שלום .
    היה לי דימום בשתן לפני כחודש , עשיתי בדיקת דם ושתם הכל יצא שלילי , הו]נתי לאולטרסונט ונמצא שם גודש בכליה , הופנתי לct ושם היה רשום:
    הכבד תקין במרקם ובגודל ללא תהליך מוקדי לא הודגמה הרחבת דרכי מרה תוך או חוץ כבדיות, טחול תקין בגודל ובמרקם לבלב תקין במרקמו ובמבנהו לא הודגמה הרחבת צינור הלבלב , אדרנלים- ללא ממצא פתולוגי , כליות תקינות בדוגל ובמיקום ללא אבנים או הידרונפרוזיס השופכים אינם מורחבים ואינם מכילים אבנים , הטרופריטונאום ללא הגדלת קשריות לימפה , האאורטה הבטנית אינה מורחבת .

מודגמת בלוטת לימפה בגודל כ-10 מ"מ בצמוד לקרידה של הקיבה ומודגמות בלוטות לימפה קטנות עם הסננת שומן לה מסביב בשורש המזנטריום
    מודגם מעט נוזל בחלל דוגלס .

(בנוסף לפני כחודש חלה נשירה משמעותית בשער שלי )

פניתי לרופאת משפחה היום , היא נתנה לי הפניה לגסטרואנטרולוג

שאלותי הם :
    1. שפניתי לרופאת משפחה בנושא הנשירה שלי היא נתנה לי הפניה לבדיקת דם של בלוטת התריס , בנוסף היא נתנה לי היום הפניה לבדיקת נשפיה לבדוק האם יש חשש לחיידק , האם יש קשר בין הנשירה שלי לבין הממצאים של הבדיקת ct האם באמת זה דלקת או חיידק ???

2. האם לפנות רק לגסטרואנטרולוג או גם לאורולוג ???

3. האם אתה רואה משהו בבדיקה שצריך להדאיג אותי ?? עקב כך שאני טסה בסוף החודש לחול ללמוד באוניברסיטה ..

ואני התחלתי לקחת שלשום כדורים לשער שנקראים רוסט HR , האם להמשיך ??? ( הרופא אמרה לי שאין בעיה )

מודה לך מאודדד על כל תשובה !!!!!!!!!
    תודה תודה תודה !!!
    ימית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• CT

ד''ר סטיבן מלניק
    04/10/2009

אני חושב שכדי לראות אורולוג עקב הדימום אם כי הסיבה לא ברורה.
    אני חושב שכדי לראות רופא גסטרו לפני הנסיעה וכנראה לעבור גסטרוסרופיה. צריך לבדוק שאין משהו בקיבה שיכול לגרום להגדלת של הבלוטת לימםפה סביב לקרדיה של הקיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת -

ימית
    05/10/2009

קודם תודה רבה על התגובה
    אבל שאלתי היא
    קודם פניתי לאורולוג בקשר לדימום והוא הפנה אותי לct , האם לגשת אליו גם עם התוצאות של הct tאו רק לגסטרו ?
    ויש לי תור לרופא ב18 לגסטרו, יכל להיות שמדובר בחיידק הליקובקטר ???
    שוב תודה רבה לך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ד''ר סטיבן מלניק
    06/10/2009

כן ללהחזור לאורולוג. לא נ ראה לי שיש קשר לחיידק. צריך לזכור שעד 50% של המדינה נושאים החיידק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו