כאבים בבטן ימין עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן ימין עליונה
    סיון
    06/10/2009

שלום ,
    לפני כ- 5 חודשים בעקבות כאבים ברום הבטן ובבטן ימין עליונה ובבית החזה , ביצעתי בדיקות דם שיצאו תקינות , לאחר מכן בוצע אולטרסאונד בטן כאשר באולטרסאוד התגלו אבנים בכיס מרה , החלטתי להגיע לפרופסור פרטי על מנת לקבל את חוות דעתו כדי לדעת האם להוציא את כיס המרה, הוא שלח אותי לביצוע בדיקות גסטרוסקופיה אשר יצאו תקינים ו- CT בטן אשר יצא תקין למעט האבנים בכיס מרה ו- CT חזה אשר יצאו תקינים , מאחר ולא ראה גורם נוסף לכאבים החליט לבצע לי את כריתת הכיס מרה , נותחתי לפני כ- 4 חודשים ועד היום עדיין אני סובלת מכאב נקודתי בצד ימין בבטן עליונה ממש מאותו איזור רק ההבדל הוא שעכשיו אין לי כיס מרה להאשים ... מה עליי לעשות ? מה זה אומר ? האם זה נורמלי שכואב משם עדיין לאחר הוצאת כיס המרה ? איזה בדיקות עליי עוד לעשות ל מנת להבין את מקור הכאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן ימין עליונה

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר סטיבן מלניק
    07/10/2009

יתכן שהכאב ממקור מעי רגיז וללא קשר לכיס המרה. במקום בדיקות נוספות מציע שתגיעי שוב לרופא גסטרו להערכה נוספת עם כל הניתונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו