הפרעות עיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות עיכול
    elin
    13/10/2009

שלום רב,
    אני בחורה בת 24.5 ומזה 6 שנים סובלת מהפרעות במערכת העיכול - נפיחויות בקיבה,לחצים, בחילות ואף הקאות. לפני 6 שנים קיבלתי הרעלה ומאז התחילו כל הבעיות. עשיתי בדיקות הליקובקטר 3 פעמים, לקטוז, צלייאק ולפני כ 5 שנים גאסטרו סקופיה - כל הבדיקות כולל הבדיקות דם תקינות לחלוטין. אני סובלת מעייפות רבה (אני בטבעי טיפוס מאוד אנרגטי), כאבים, המזון לא מתעכל ולא מצליחים להבין אילו סוגי מזון כן ואילו לא. הייתי בייעוץ אצל רופאים רבים וכולם אמרו שזה קיבה עצבנית. אני מרגישה כאילו הגישה הינה לתת דיאגנוזה ורק שאני יפסיק לחפש. פניתי לרפואה אלטרנטיבית - דיקור והומיאופטיה. הדיקור מעט שיפר את האיכות חיים אבל לאחרונה חלה החמרה רבה.
    הכאבים התגברו, הרפלוקסים גם, חנק באמצע הלילה, איזור הקיבה לכיוון הגב רותח לעומת הבטן באופן קבוע ואף מידי פעם יש חום. הפסקתי לאכול כלל מוצרי חלב. הרופאים טוענים שאין מה לעשות עם זה. ואני פשוט כבר מיואשת. לא ייתכן שמגיל 24 אני אחיה מהתקף להתקף וכל הזמן עם כאבים.
    רציתי לקבל ייעוץ אילו בדיקות נוספות אני יכולה לבצע? למי לפנות? אני פשוט מיואשת.
    אודה לעזרתך :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות עיכול

הוספת תגובה

• יש לציין שגם אולטרה סאונד בטן עשיתי

elin
    13/10/2009

שגם כן יצא תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• elin

ד''ר יעקב מאור
    13/10/2009

מצבך מורכב ואכן יכול להתאים למעי רגיש. תוכלי להתיעץ עם דיאטנית קלינית העוסקת בתחום הגסטרואנטרולוגיה. קיימות גם גישות טיפול בתרופות נוגדות דיכאון לתקופות קצרות היכולות לסייע. עזרה רבה ניתן לקבל גם בטיפול היפנוטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר,

elin
    13/10/2009

רציתי לדעת למה הכוונה בטיפול היפנוטי?
    איפה אפשר לקבל פרטים נוספים על כך?

אני חייבת לציין כי לא מדובר במצב דיכאון או חרדה ולחצים כלשהם.... בגלל זה אני לא כ"כ יודעת אם זה יכול להיות קשור לתרופות נגד דיכאון, ובייחוד בגיל 24

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• elin

ד''ר יעקב מאור
    13/10/2009

הכוונה להיפנוזה רפואית.
    תרופות ממשפחת נוגדות הדיכאון עוזרות לתופעות שציינת במנגנון לא ברור לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר,

elin
    13/10/2009

רציתי לדעת למה הכוונה בטיפול היפנוטי?
    איפה אפשר לקבל פרטים נוספים על כך?

אני חייבת לציין כי לא מדובר במצב דיכאון או חרדה ולחצים כלשהם.... בגלל זה אני לא כ"כ יודעת אם זה יכול להיות קשור לתרופות נגד דיכאון, ובייחוד בגיל 24

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• elin

ד''ר יעקב מאור
    13/10/2009

ok

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו