מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות עיכולelin13/10/2009
שלום רב,
אני בחורה בת 24.5 ומזה 6 שנים סובלת מהפרעות במערכת העיכול - נפיחויות בקיבה,לחצים, בחילות ואף הקאות. לפני 6 שנים קיבלתי הרעלה ומאז התחילו כל הבעיות. עשיתי בדיקות הליקובקטר 3 פעמים, לקטוז, צלייאק ולפני כ 5 שנים גאסטרו סקופיה - כל הבדיקות כולל הבדיקות דם תקינות לחלוטין. אני סובלת מעייפות רבה (אני בטבעי טיפוס מאוד אנרגטי), כאבים, המזון לא מתעכל ולא מצליחים להבין אילו סוגי מזון כן ואילו לא. הייתי בייעוץ אצל רופאים רבים וכולם אמרו שזה קיבה עצבנית. אני מרגישה כאילו הגישה הינה לתת דיאגנוזה ורק שאני יפסיק לחפש. פניתי לרפואה אלטרנטיבית - דיקור והומיאופטיה. הדיקור מעט שיפר את האיכות חיים אבל לאחרונה חלה החמרה רבה.
הכאבים התגברו, הרפלוקסים גם, חנק באמצע הלילה, איזור הקיבה לכיוון הגב רותח לעומת הבטן באופן קבוע ואף מידי פעם יש חום. הפסקתי לאכול כלל מוצרי חלב. הרופאים טוענים שאין מה לעשות עם זה. ואני פשוט כבר מיואשת. לא ייתכן שמגיל 24 אני אחיה מהתקף להתקף וכל הזמן עם כאבים.
רציתי לקבל ייעוץ אילו בדיקות נוספות אני יכולה לבצע? למי לפנות? אני פשוט מיואשת.
אודה לעזרתך :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין שגם אולטרה סאונד בטן עשיתי
elin13/10/2009שגם כן יצא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהelin
ד''ר יעקב מאור13/10/2009מצבך מורכב ואכן יכול להתאים למעי רגיש. תוכלי להתיעץ עם דיאטנית קלינית העוסקת בתחום הגסטרואנטרולוגיה. קיימות גם גישות טיפול בתרופות נוגדות דיכאון לתקופות קצרות היכולות לסייע. עזרה רבה ניתן לקבל גם בטיפול היפנוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר,
elin13/10/2009רציתי לדעת למה הכוונה בטיפול היפנוטי?
איפה אפשר לקבל פרטים נוספים על כך?
אני חייבת לציין כי לא מדובר במצב דיכאון או חרדה ולחצים כלשהם.... בגלל זה אני לא כ"כ יודעת אם זה יכול להיות קשור לתרופות נגד דיכאון, ובייחוד בגיל 24* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהelin
ד''ר יעקב מאור13/10/2009הכוונה להיפנוזה רפואית.
תרופות ממשפחת נוגדות הדיכאון עוזרות לתופעות שציינת במנגנון לא ברור לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר,
elin13/10/2009רציתי לדעת למה הכוונה בטיפול היפנוטי?
איפה אפשר לקבל פרטים נוספים על כך?
אני חייבת לציין כי לא מדובר במצב דיכאון או חרדה ולחצים כלשהם.... בגלל זה אני לא כ"כ יודעת אם זה יכול להיות קשור לתרופות נגד דיכאון, ובייחוד בגיל 24* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהelin
ד''ר יעקב מאור13/10/2009ok
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)