האם פרוביוטיקה יכולה להתקלקל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם פרוביוטיקה יכולה להתקלקל?
    נועה
    15/10/2009

אל רופאי הפורום שלום. עקב בעיות מעיים נתן לי רופא גסטרו לקחת פעמיים ביום פרוביוטיקה בשם קו-ביוטיק. לאחרונה קניתי חפיסה חדשה (תוקפה עד 2011), אך כשנטלתי קפסולה, היה לה טעם שונה מהחפיסה הקודמת. לא הרגשתי אחר כך רע (יותר מהרגיל) אבל אני חוששת לקחת שוב, וכרגע זו התרופה היחידה שניתנה לי. ניסיתי לפנות לחברה שמייצרת את המוצר, הפנו אותי למנהלת המוצר אך היא לא עונה ולא ניתן גם לפנות אליהם במייל. שאלתי היא: האם פרוביוטיקה יכולה להתקלקל? ואם כן, אז מה קורה? האם יש תופעות לוואי (כי על העטיפה לא מצוינות שום תופעות לוואי) או שפשוט החיידקים לא עובדים? האם ישנה דרך לבדוק שהחיידקים עדיין פעילים, כי אם לא אולי עלי לקנות חפיסה חדשה. אנא עזרו לי העניין מאוד מלחיץ אותי שכן המעיים שלי במצב לא טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נועה

ד''ר יעקב מאור
    15/10/2009

תכשיר פג תוקף עלול לאבד את השפעתו. כלומר החיידקים יכולים להיות לא פעילים. פני לחברה לקבל קופסא חדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו