דם באף - החמרה של צהבת נגיפית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם באף - החמרה של צהבת נגיפית?
    אילנה
    16/10/2009

שלום, אני בת 56, סובלת משחמת הכבד בשל הפאטיטיס C, נמצאת במעקב רפואי אחת לארבעה חודשים. הבדיקה האחרונה (ב10.9.09) הצביעה על יל"ד שערי שמתבטא במיימת שגדלה למרות טיפול עם דיורטיקה (המיימת קצת ירדה אם כי עדיין וגורמת לי נפיחות ברגליים, בכפות הרגליים ובבטן), דליות דרגה, אלבומין ירוד, INR תקין. מזה כחודשיים אני חשה ירידה תפקודית- משלשלת כמעט כל דבר הבא אל פי, עייפה מכל מאמץ קטן. היום קינחתי את האף וירד המון דם, וזה קורה מהבוקר, מה שמאוד מלחיץ אותי. האם זה קשור לתפקוד הכבד? (עד כה מעולם לא ירד לי דם בעת קינוח אפי) מה הסיבה לתופעה הנ"ל? מה הסיבה שאני עייפה מהרגיל? משלשלת המון? זה לא היה בעבר למרות שהשחמת לא מהיום.. אודה לתשובה במהרה, בעיקר לענין הדימום המדאיג.

בברכה,
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אילנה

ד''ר יעקב מאור
    16/10/2009

המחושים שאת מתארת מתאימים למחלת כבד מתקדמת כולל הדמם מהאף. באם הדמם חריף ואינו פוסק, או באם יהיו הקאות דמיות או צואה שחורה עליך לפנות בדחיפות לחדר-מיון. עליך להיות בקשר הדוק עם מומחה הכבד המטפל בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו