מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מימין בטן עליונה + ריח רעזיו16/09/2007
בשנה האחרונה חלו כאבים בבתן עליונה מצד ימין מתחת לצלעות.
לאחר מכן החלו תופעות של בתן נפוחה אחרי האוכל.
ריח מאוד רע מהפה,ולצואה בבוקר יש ריח של גופרית.
בבדיקות קולונוסקופיה ,גסטרוסקופיה ,CT
חוקן בריום + בריום.
+ רופא שיניים ,בדיקות דם כלליות.
נמצאה אבן קטנה בכליות בלבד.
האם יש קשר בין הכאבי בטן לריח מהפה שהוא לא
סטנדרטי וחזק מאוד , האנשים נרטעים ממרחק די גדול.
ואילו מחלות ,יכולות להתקשר לתופעות הללו.
אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאוט חריף
אבי הרועה30/03/2009אם תקרא הודעה זו שלח לי הודעה למייל כי אני חושב שאני יודע במה מדובר
כנראה יש לך עודף חומציות בדם ואתה לא שותה מספיק מים ואוכל דברים שההכי לא מתאימים לך
כגון גבינה צהובה בשר אדום איברים פנימיים ו-חריף. מלוח. חמוץ .מתוק
הריח שאתה מדבר עליו הוא לא מהפה הוא פשטו יוצא לך מהריאות שמגיע מהדם
כך שכמה שלא תנקה ותצחצח את הפה זה לא יעזור.
אני גם משער שאתה אדם שממעט להזיע ואפילו עצלן.
ככל שתשתה המון ורק מים שום דבר אחר ותאמץ את הגוף לכדי מצב של הזעה אז מצבך ישתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאוט
ד''ר יעקב מאור30/03/2009אנא הגבל עצמך לשאלות ולא ליעוצים שינתנו רק על-ידי מנהלי הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בבטן עליונה
ד''ר סטיבן מלניק16/09/2007אנני חושב שהתלונות קשורות לאבן בכיס המרה. בהרבה מקרים שיש תלונות רבות ואין ממצאים בבירור מדובר על תסמונת המעי הרגיז. מציע לדון על זה עם רופא הגסטרו.
ריח מהפה ברוב המקרים קשור למקור בחניכיים. האם יש דימום לאחר צחצוח שניים? מציע לנסות חוט דנטאלי פעמיים ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)