שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ענבר
    08/11/2009

מזה כשבוע שמופיעות לי בצואה "שערות" קטנטנות שחורות הנראות כמו זיפים של גבר לאחר גילוח. ה"שערות" באורך שבין מילימטר או שניים לארבעה, דקות מאוד. מדובר בכמות של מאות שערות כאלו. שלחתי בדיקת צואה והתשובה שחזרה היא שלא נמצא טפיל. אני בשבוע ה16 להריון ולכן מאוד מודאגת. שינויים שחלו לאחרונה בתזונה שלי כוללים התחלה של נטילת כדורי ויטמינים מסוג פרנטל המכילים גם ברזל, והעלאת מינון אלטרוקסין ל1200 מ"ג לשבוע, בעקבות שינויי ההריון (אלקרוקסין - בעקבות כריתה מלאה). מה יכול להיות מקור התופעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ענבר

ד''ר יעקב מאור
    08/11/2009

יתכן שצבע הצואה השתנה בגלל שימוש בברזל נסי להפסיק טיפול לשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה

ענבר
    08/11/2009

הצבע השתנה עוד לפני כן כתוצאה מהברזל. כעת בנוסף לצבע ישנן השערות הקטנות הללו שתיארתי לעיל. מה, לדעתך, יכולה להיות הסיבה להן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענבר

ד''ר יעקב מאור
    08/11/2009

אני ממליץ כי תפני למומחה לגסטרואנטרולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו