מרקם צואה המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרקם צואה המשך
    שרית
    10/11/2009

שלום רב ותודה על המענה.
    שאלתי לפני זמן מה לגבי מהות מרקם הצואה: האם כאשר ישנה יציאה גלילית (לא מימית) שהופכת מיד אחרי יציאתה לבוצית - זה נחשב יציאה תקינה ?
    ברגע שגיליתי שיש לי אי סבילות ללקטוז אני לא נוגעת בכל רכיב הקשור לחלב. יש לציין שקודם לאבחנה צואתי היתה בעיקר מימית ועכשיו אחרי כחודש ללא חלב ומוצריו צואתי פעם ביום רגילה, בוצית ופעם או פעמיים בשבוע צואתי מימית. האם זה נחשב תקין / שינוי ביציאות / דורש בירור ?
    אשמח אם תשיב לי יותר בפירוט - מפני שאני ממש מבולבלת. בתשובתך הקודמת אמרת לי שיש לבדוק את הכלכלה ללא לקטוז - אבל כבר חודש ללא לקטוז יש לי את היציאות הנ"ל. הסימפטומים האלה מתאימים למשהו שמוכר לך ? ת ו ד ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרקם צואה המשך

הוספת תגובה

• שרית

ד''ר יעקב מאור
    10/11/2009

ראשית לעיתים השינוי ביציאות לאחר הפסקת שימוש בחלב ומוצריו איטי יותר או שעדיין את צורכת חלב ממקורות כמו שוקולד וכדומה. שנית יתכן ויש לך גם מעי רגיש המתלווה לעיתים לאי-סבילות ללקטוז. בכל מקרה ממליץ כי תתיעצי עם גסטרואנטרולוג מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו