מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרקם צואה המשךשרית10/11/2009
שלום רב ותודה על המענה.
שאלתי לפני זמן מה לגבי מהות מרקם הצואה: האם כאשר ישנה יציאה גלילית (לא מימית) שהופכת מיד אחרי יציאתה לבוצית - זה נחשב יציאה תקינה ?
ברגע שגיליתי שיש לי אי סבילות ללקטוז אני לא נוגעת בכל רכיב הקשור לחלב. יש לציין שקודם לאבחנה צואתי היתה בעיקר מימית ועכשיו אחרי כחודש ללא חלב ומוצריו צואתי פעם ביום רגילה, בוצית ופעם או פעמיים בשבוע צואתי מימית. האם זה נחשב תקין / שינוי ביציאות / דורש בירור ?
אשמח אם תשיב לי יותר בפירוט - מפני שאני ממש מבולבלת. בתשובתך הקודמת אמרת לי שיש לבדוק את הכלכלה ללא לקטוז - אבל כבר חודש ללא לקטוז יש לי את היציאות הנ"ל. הסימפטומים האלה מתאימים למשהו שמוכר לך ? ת ו ד ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
ד''ר יעקב מאור10/11/2009ראשית לעיתים השינוי ביציאות לאחר הפסקת שימוש בחלב ומוצריו איטי יותר או שעדיין את צורכת חלב ממקורות כמו שוקולד וכדומה. שנית יתכן ויש לך גם מעי רגיש המתלווה לעיתים לאי-סבילות ללקטוז. בכל מקרה ממליץ כי תתיעצי עם גסטרואנטרולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)