התייעצות בנושא כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנושא כאבי בטן
    רינת
    26/09/2007

שלום רב,
    אני בת 35, לפני כשלוש שנים התגלה אצלי בעיה התקפודי הכבד, הוא היה מוגדל ושומני, אחרי בדיקות ממושכות התגלתה אצלי דלקת בקיבה ולאחר טיפול תרופתי של כמה שבועות היה שיפור במצב ובסופו של דבר חזרתי לנורמות.
    בבדיקה תקופתית שעשיתי לפני חודש התגלו אצלי שוב ערכים גבוהים,
    83 GOT (AST)
    171 GPT(ALT)
    56 GGT
    מעבר לזה אני מזיעה המון גם ללא מאמץ מיוחד, ובשובועיים האחרונים אני גם סובלת מכאבי בטן בצד ימין שבא בהתקפים ואני גם סובלת מגזים, וצואה רכה (לא מיימי)
    באולטרסאונד שעשיתי אתמול נראה כבד מוגדל ושומני ולגבי אבנים בכיס המרה היא לא הייתה בטוחה והתלבטלה ובסוף אמרה שנראה לה שזה מחוץ לכיס המרה (עדיין לא קיבלתי תשובה רשמית).
    מה עוד ניתן לבדוק? מה זה יכול להיות? בנתיים אין לי עדיין תור למרפאת הכבד בגלל החגים ואני מאוד מוטרדת.
    תודה מראש וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות בנושא כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר סטיבן מלניק
    30/09/2007

יתכן מאוד שכל הסיפור כבד שןמני. זו מילה שכיחה יותר באנשים עם עודף משקל, סוכר גבוה ושומנים גבוהים. עיקר הטיפול הוא ירידה במשקל ופעילות גופנית.
    אני מניח שהרופא בדק, ויכול לבדוק ,נגיפים בכבד.
    הכאבי בטן לא ראה לי קשור.
    בכל אופן אין משהו דחוף מאוד ואני ממליץ להתחיל לרדת במשקל אם צריך, עד לתור לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו