חיידק הליקובקטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק הליקובקטר
    עוזי
    26/09/2007

אני סובל מכאבי בטן המלווים השלשולים, לא תמיד אני סובל מכאבי בטן אבל תמיד היציאות שלי לא טובות... עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה ונאמר לי כי יש לי את חיידק הליקובקטר פולי, שאךתי היא האם חיידק זה גורם לשלשולים כאבי בטן תחתונה וגזים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק הליקובקטר

הוספת תגובה

• הליקובקטר

ד''ר סטיבן מלניק
    30/09/2007

אני מניח שלא. בדרך כלל יש קשר לכיבים בקיבה וחיידק אם כי לרוב האנשים עם החיידק אין תלונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה -

עוזי
    01/10/2007

אם אין קשר בין החיידק לכאבי הבטן שלשולים וגזים אז למה קיבלתי את הטיפול שכלל במשך שבוע את התרופות האלה- מוקיסיפן 4 פעמים ביום+קארין פעמיים ביום +שני כדורים ששכחתי את שמם אבל לפי מיטב הבנתי הם מעכבים חומציות, הכדורים לא עזרו לי.... מה אני אמור לעשות ? יש אולי איזה כדור שיכול להקל על השלשולים וכאבי הבטן? איני יודע כבר מה לעשות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני הכדורים ששכחתי את שמם -אומפרדקס

עוזי
    01/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו