מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חריגה בתפקוד כבדאריק10/12/2009
בבדיקה שנתית אחרונה (לפני שנה) נמצאו סימנים לכבד שומני. התחלתי טיפול ב-simvacor 20mg למשך כ-8 חודשים, ביצעתי בדיקת דם לבירור עם תוצאות got/40, gpt/73 ck/218 רופא המשפחה שינה לי את הטיפול לpravalip 10mg אבל האחרון לא שינה הרבה: gpt + got נשארו באותה רמה בזמן שה-ck עלה ל-418 ובנוסף התווספו תופעות לוואי של כאבי שרירים
כל שאר התוצאות תקינות - עלי לציין שהבדיקה מקיפה ביותר בשל דרישות המקצוע שלי.
ב-5 שנים אחרונות אני גם נוטל תרופות לאיזון לחץ הדם.
האם יש קשר בין החריגה המתוארת לתרופות או לעודף משקל (משהו כמו 8 קג יותר ) או משהו אחר. אנא תגובתך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
ד''ר יעקב מאור10/12/2009כבד שומני דהיינו הצטברות שומן בתאי הכבד הינה תופעה שכיחה המתרחשת בעיקר באנשים עם "תיסמונת מטבולית" הכוללת עודף משקל, עודף שומני הדם, יתר לחץ-דם, ולעיתים סוכרת. הסננת הכבד יכולה לגרום להופעת עליה באנזימי הכבד. מנגד התרופות לטיפול ביתר כולסטרול כגון PRAVALIP עלולים לגרום להפרעה באנזימי הכבד שבמרבית המקרים אינה משמעותית לתיפקוד הכבד ואינה דורשת הפסקת הטיפול. מצד שני עלית CK בעיקר כאשר מלווה בכאב שרירים מחייבת הפסקת/החלפת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)