מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעת וולטרן על תפקודי כבדשי26/12/2009
שלום רב,
בעקבות ההודעה האחרונה של משרד הבריאות בנוגע למשחת וולטרן אמולג'ל שיכולה להשפיע לרעה על תפקודי כבד עשיתי בדיקת דם ונמצאו חריגות כדקלמן:
GOT - 39
GPT - 64
אני בן 36 , משתמש כבר כמה שנים (4,5) בוולטרן (מורח עם קרח) בתדירות של כפעמיים בשבוע (לאחר אימונים, מורח פעם אחת ביום פעמיים בשבוע בברכיים ובגב)
ובבדיקת דם שגרתית שעשיתי לפני שנתיים תפקודי הכבד כולם היו בגדר הנורמה.
השאלות שלי:
א. האם אני יכול להמשיך להשתמש באותה תדירות בוולטרן או שעלי להפסיק בגלל העלייה בתפקודי הכבד ואפשרות להמשך העלייה.
ב. אם אני צריך להחליף משחה האם יש לך המלצה איזה משחה יכולה להוות תחליף לא מזיק
תודה
אביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר יעקב מאור26/12/2009הייתי ממליץ כי תמנע משימוש במשחה - למרות שיתכן שההפרעה בכבד ניגרמת מסיבה אחרת הדורשת בירור על ידי מומחה למחלות כבד.
תוכל להשתמש במשחות שאינן כוללות תכשירים מסוג נוגדי דלקת לא סטרואידליות כגון בנגיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)