מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקודי כבד ואימוניםגיא01/10/2007
שלום רב!
אני בן 25 בריא ולא נוטל תרופות למעט פרופסיה. עוד לפני השימוש בפרופסיה הייתה לי חריגה קלה (52) ב ALT בלבד. לאחר תחילת השימוש הייתה ירידה לנורמה (42) ולאחר חודשיים שוב פעם ל 48 והיום שלושה שבועות מהבדיקה האחרונה ה ALT עלה ל 65 שוב פעם ללא עליה של AST בילירובין וכו'. אני מפתח גוף ומתאמן באופן אינטנסיבי באימוני משקולות כ-5 פעמים בשבוע אני לא שותה והתזונה שלי מורכבת מ 150 גרם חלבון ליום לערך שלפעמים באבקות חלבון. אני לוקח בנוסף קריאטין, גלוטמין וטאורין אך הפסקתי עם הכל מאז הבדיקה לפני חודש לערך. הבנתי שיכול להיות קשר בין פרוק שריר או מעבר של תאי שריר בכבד לבין העליה הנ"ל ושאין אפשרות להפריד בין בדיקת האנזימים שבכבד נטו ולבין אנזימים שקשורים בפירוק השריר. הרופא משפחה שלי (לא נראה לי שהוא יודע משהו תאמת...) טוען שאין קשר אך רופאה מווינגייט (לובה) טענה בזמנו שיש. מאחר שהידע שלי בתחום שואף לאפס אין לי מושג למי להקשיב ומה לעשות...
מחכה לתשובה ותודה מראש
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיפקודי כבד
ד''ר סטיבן מלניק01/10/2007יתכן מספר סיבות לעליה ב ALT ויש צורך לבירור. אפשרות אחת היא תוספות מזון אך יש לבדוק נוכחות של נגיפי HCV וגם HBV וגם סידרה של מחלות אחרות. לא נראה לי שיש משהו מסוכן אך דורש בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)