מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בטן עליונה מידי 3-4 שבועותרועי01/01/2010
שלום רב,
מזה כשנה וחצי תוקפים אותי כאבי בטן עליונה מצד מרכז- ימין (ממש מתחת לצלע ימין). הכאבים חוזרים מידי 3-4 שבועות, מתחילים לקראת הערב ונמשכים כל הלילה. מדובר בכאבים עזים שאינם מאפשרים שינה והמוקרנים ככל הנראה גם לגב(בדיוק באותו אזור מקביל בגב). בשעות הבוקר הכאב עובר כלא היה.
ביצעתי אולטרסאונד בטן עליונה מספר פעמים, צילומי גב, CT גב, בדיקת גסטרוסקופיה, בדיקות דם, בדיקת גורמי דלקת בדם. כל הבדיקות תקינות וסימן השאלה נותר גדול.
טופלתי בכדורים נגד צרבת במשך חודשיים, בהמלצת רופא גסטרו- הכדורים לא עזרו.
כעת קיבלתי כדור חדש בשם "נירבקסל" אשר אמור לטפל בבעיות בדרכי עיקול.
לצערי אני מרגיש חסר אונים, אף רופא לא מצליח להבין ממה יכולה לנבוע הבעיה. אורטופדים אמרו לי שהם לא מכירים בעיה אורטופדית שמתחילה ונגמרת בתוך לילה, בתדירות של מספר שבועות. רופא גסטרו גם לא הצביע על בעיה מוכרת לו. הייתי פעמיים במיון בזמן התקף, ללא הואיל- חזרתי כלעומת שבאתי. משככי כאבים (אקמול/אופטלגין/אדביל, לא ממש עוזרים).
מה עושים?!?
האם נתקלתם בבעיה דומה? האם יש רעיונות יצירתיים?
תודה מראש
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר סטיבן מלניק02/01/2010קשה לתת אבחנה. המיקום וההקרנה חשודים לאבנים בדרכי המרה אך בדיקת US מאוד רגיש לזה. לעתים יכול להיות אבנמים בדרכי המרה ולזה US וCT אינם רגישים. האם עשית בדיקות כבד תוך כדי התקפה?
יש לשלל בעיה במעי גס - אולילעשות קולונוסקופיה.
אם אין ממצא יש לשל מחלות נדירות כגון porphyria .
יש להחזור לרופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)