אוניה דה גאטו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוניה דה גאטו
    רר
    11/01/2010

שלום,
    לאחרונה נתקלתי בכתבה המדברת על תכשיר בשם אוניה דה גאטו, אשר מופק מצמח מסוים באמזונה.
    בכתבה דובר על כך שלתכשיר יכולות ריפוי, חיזוק המערכת החיסונית, ובין היתר ריפוי מחלות דלקתיות כמו קרוהן (בה אני חולה).

אשמח לדעת האם מוכר לך התכשיר, האם נעשה בו שימוש אצל חולי קרוהן ועד כמה הוא יעיל ובטוח?
    אשמח לכל פיסת מידע אודות התכשיר.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוניה דה גאטו

הוספת תגובה

• רותם

ד''ר יעקב מאור
    11/01/2010

לא מוכר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רר
    13/01/2010

תודה על ההתייחסות..
    אני אובחנתי כחולת קרוהן לפני כ 3 וחצי שנים בערך, מאז הקרוהן היה שקט.
    בימים האחרונים, אני מרגישה פעילות רבה באזור המעיים וכאבים בבטן העליונה, האם אלו קשורים לקרוהן? האם עלי לגשת לרופא או שזה עובר מעצמו?
    אני מטופלת בפנטזה פעמיים ביום.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רר
    13/01/2010

תודה על ההתייחסות..
    אני אובחנתי כחולת קרוהן לפני כ 3 וחצי שנים בערך, מאז הקרוהן היה שקט.
    בימים האחרונים, אני מרגישה פעילות רבה באזור המעיים וכאבים בבטן העליונה, האם אלו קשורים לקרוהן? האם עלי לגשת לרופא או שזה עובר מעצמו?
    אני מטופלת בפנטזה פעמיים ביום.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם

ד''ר יעקב מאור
    13/01/2010

קיימת אפשרות שאכן המחושים קשורים למחלת קרון ועליך לפנות לרופא המשפחה ולגסוראנטרולוג המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו