המשך לשאלה- עידית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה- עידית
    עידית
    18/01/2010

ביצעתי לפני שנה וחצי לערך בדיקת גסטרוסקופיה (דרך הפה), תוצאות הבדיקה ושט- בקע סרעפתי קצר,רירית תקינה, קיבה-ב.מ.פ, תריסריון -בצל וחלק שני תקינים, ונילקחו ביופסות מהחלק השני. שאלתי מה הכוונה בקע סרעפתי קצר ? . כמו כן ביצעתי בדיקת דם סמוי בצואה שנמצא תקין- שלילי. לגבי כדורי ברזל שהזכרת, ניסיתי מס' סוגי ברזל ולא התאים לי, מבחינת נוחות בקיבה והרגשה כללית רעה. . האם אתה ממליץ על בדיקת קולונוסקופיה, כי לפי גילי 43, זה מוקדם , הרופא קבע לי ליולי מוקדם מדי. יש לציין שהיציאות שלי סדירות ולא סובלת מכאבי בטן . אודה לך על תשובתך המהירה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לשאלה- עידית

הוספת תגובה

• עידית

ד''ר יעקב מאור
    18/01/2010

בקע סרעפתי הוא מצב בו חלק מהקיבה "משוך" מעל לסרעפת. לך יש ככל הניראה בקע סרעפתי קטן חסר משמעות. במקרה של אנמיה מחוסר ברזל יש צורך בקולונוסקופיה גם לפני גיל 50. באם אין אנמיה חמורה ניתן להמתין עם מתן ברזל - באם אינו ניסבל. באם האנמיה קשה ניתן לקבל ברזל בעירוי לוריד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו