גסטרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גסטרו
    רביד
    22/01/2010

שלום רב, שמי רביד בת 19 וחצי.
    במשך כל ילדותי סבלתי מעיצריות כרוניות וטחורים בגיל 16 התחלתי ליטול משלשלים באופן קבוע.
    לפני כחצי שנה התחילו לי כאביי בטן עזים הפסקתי את הטיפול ב"לקסעדין" והחלתי ליטול תרופות לעצירות טבעיות.
    החלטתי לטפל בנושא פניתי לרופא המשפחה שהפנה אותי לרופא גסטרו, רופא הגסטרו הפנה אותי לבדיקת קולונוסקופיה , בדיקות דם שונות אשר יצאו תקינות בבדיקת הקולנוקופיה התגלו טחורים פניימים בלבד.
    מאז הבדיקה מצבי החמיר כאבי הבטן לא מאשרים לי לתפקד, דימומים באופן יומיומי בצואה, גזים, בטן נפוחה הפרשות ריריות בצואה וחולשה כללית רבה.(יש לציין שאני סובלת מאנמיה עקב כך שאני צמחונית ולכן יש אפשרות שהחולשה נובעת מכך).
    ביעוץ נוסף עם רופא הגסטרו הרופא אמר שאולי היני סובלת מתסמונת המעי הרגיז אך כדי לשלול זאת נתן לי לערוך בדיקות נוספות-בדיקה נשיפה HP אשר יצא שלילית, רנטגן פס'ג אשר שם נמצא כך" באילאום הסופי הודגמו פגשי מילוי קטנים המתאימים ל lymphoid hyperplasia" בדיקת דם נוספת שערכתי היא ESR אשר תוצאותה היא 52.
    אני סובלת מכאבי בטן, וייעוץ הגסטרו שלי הוא רק בעוד חודשיים, מאוד הייתי רוצה לדעת מה דעתך. במשפחתי כמה מבני המשפחה סבלו/סובלים בסרטן במעי ואני נורא מודאגת.
    תודה רבה רביד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גסטרו

הוספת תגובה

• גסטרו

ד''ר סטיבן מלניק
    23/01/2010

הכי סביר עקב אופי התלונות ו אורך זמן הבדיקות הכמעט תקינות שמדובר על מעי רגיז. גם הריר הוא חלק. קולונוסקופיה די שוללת גידול במעי הגס.
    יש מקום לשקול בדיקת קפסולה של מעי הדק עקב האנמיה אם משני לחוסר ברזל וגם להחזור על שקיעת הדם וCRP- בדיקות לגילוי דלקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך גסטרו

רביד
    23/01/2010

מה אומרות תוצאות הבדיקה האחרונות שציינתי-הרגנטן פס'ג ובדיקת הדם של שקיעת הדם?
    עדיין לא ראיתי רופא ואני לא יודעת על מה מדובר.
    שבוע טוב ושוב תודה רבה התשובות אתם עושים עבודת קודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך גסטרו

רביד
    23/01/2010

מה אומרות תוצאות הבדיקה האחרונות שציינתי-הרגנטן פס'ג ובדיקת הדם של שקיעת הדם?
    עדיין לא ראיתי רופא ואני לא יודעת על מה מדובר.
    שבוע טוב ושוב תודה רבה התשובות אתם עושים עבודת קודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאה

ד''ר סטיבן מלניק
    24/01/2010

שקיעת דם יכולה לשקף דלקת אך יכולה לעלות גם לאחר שפעת למעשה. הצילום קיבה ומעי דק למעשה בגדר הנורמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו