ארקוקסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארקוקסיה
    דנה
    23/01/2010

שלום רב,
    אני בת 35. ב - 10 חודשים האחרונים נטלתי ארקוקסיה במשך 3 תקופות (בין 10 ימים ל - 20 יום כל אחת) בגלל כאבי רגליים (חשד להתחלה של דלקת פרקים פסוריאטית). רוב הזמן לקחתי 60 מ"ג, ורק בסוף, כמה ימים של 90 מ"ג. 3 רופאים ששאלתי אותם על זה, אמרו שאין בעיה בשימוש התכוף, למרות שלרופאה אחת דיווחתי על דקירות בבטן עליונה בצד ימין.
    בימים האחרונים של הכדורים (לפני כשבועיים) התחילו לי צרבות קשות, כאבי בטן, נפיחות וגיהוקים. אין בחילות או הקאות. אני לוקחת כבר שבוע לוסק, יש הטבה משמעותית, אבל לא מרגיש מאחורי. בימים האחרונים חזר גם הכאב החד בצד ימין, מאחורי הצלעות שבלילה העיר אותי והקרין לגב.
    1. האם זו דלקת בקיבה?
    2. האם אולקוס?
    3. האם יכול להיות שגרמתי לנזק בלתי הפיך (רק המחשבה הזו גורמת לי לכאבים...)?.
    4. האם הכאב בצד יכול להיות קשור לכבד/כליות?
    5. בעוד שבועיים עושים לי MRI של האגן עם חומר ניגוד. האם יש עם זה בעיה?

אל תגידו לי לעשות גסטרוסקופיה, כי זו הבדיקה הכי נוראית שעשיתי בחיי.

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארקוקסיה

הוספת תגובה

• ארקוקסיה

ד''ר סטיבן מלניק
    23/01/2010

אני מציע להמשיך עם לוטון לעוד שבועיים לפחות. בהחלט יכול להיות דלקת בקיבה ואפילו אולוס אבל אם זה מגיב לטיפול ונעלם זה לא חשוב. אין צורך לגסטרוסקופיה חוזרת- רק אם את מרגישה רעה מאוד. אין קשר לביצוע MRI.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו