מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות בבטןדליה23/01/2010
אני בגיל 55 שוקלת 80 קג גובה 164
מי זה מספר חודשים אני מתלוננת על נפיחות בטן עליונה. חוץ מגסטרוסקופיה עשיתי סיטי בטן,אולטרסאונד בטן,צלום חזה,ממוגרפיה,בדיקת פאב,אולטרסאונד רחם,בדיקה ידנית רחם,הכל תקין.הליקובקטור תקין.
גסטרולוג+רופאת משפחה אמרו שזה השמנה.
בשבוע האחרון התחילו מיחושים בבטן תחתונה,יש לציין שאני סובלת מטחורים.המיחושים מודגשים באמצע הבטן התחתונה ומתגברים כאשר יש גזים,כאשר בשירותים אני לוחצת,לאחר אכילה.כמו כן ביומיים האחרונים יש קרינה לגב.והיום היו מספר יציאות (לפחות 5 לא שילשול)רופאת משפחה נתנה קולוטל לשבועיים אם לא יחלוף ממליצה בדיקת קולונסקופיה.
אין לי חום,אני לא מתפתלת מכאבים,הנפיחות בבטן העליונה לא משתנה זה כמו מעין בלון קטן מתחת לבית החזה.
אני חוששת משני דברים
1. סרטן שחלות
2. סרטן מעי
אבקש תגובתכם ועצתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דליה23/01/2010בנוסף, אין לי בחילות,יש תחושת כובד בבטן,בישיבה הבטן לוחצת כלפי מעלה לפעמים אני מרגישה את הלחץ הזה לכיוון הפנים והעיניים.קשה לי להתכופף כלפי מטה כי הבטן מפריעה.הייתי פעילה גופנית עד לפני שנתיים אפילו שחיתי חתירה כמה פעמים בשבוע.מאז הפסקתי הכל בגלל סיבות אישיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דליה23/01/2010בנוסף, אין לי בחילות,יש תחושת כובד בבטן,בישיבה הבטן לוחצת כלפי מעלה לפעמים אני מרגישה את הלחץ הזה לכיוון הפנים והעיניים.קשה לי להתכופף כלפי מטה כי הבטן מפריעה.הייתי פעילה גופנית עד לפני שנתיים אפילו שחיתי חתירה כמה פעמים בשבוע.מאז הפסקתי הכל בגלל סיבות אישיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת על הכפילויות!!
דליה23/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
ד''ר סטיבן מלניק24/01/2010אני חושב שהסבירות של סרטן השחלות נמוכה מאוד לאחר US ובדיקה של רופא נשים. עקב גילך כדי לעשות קולונוסקופיה וזה ישלל סרטן מעי הגס. האחנ הסבירה ביותר היא תסמונת מעי רגיז לפי אופי התלונות ובירור שלילי.
בכל מקרה להפנות לרופא גסטרו שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)