מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי גיהוקים בלתי פוסקים בהריוןמיכל28/01/2010
אני בת 31 ובשבוע 15 להריוני. בשבועות הראשונים היו לי גיהוקים עם הבחילות. בשבועות האחרונים הבחילות כמעט פסקו, אבל נותרו לי התקפי גיהוקים (גרעפסים) קולניים, ארוכים ורצופים שכמעט ואינם פוסקים(בעיקר בשעות הלילה- גם בישיבה) אבל יש ימים שבהם גם לאורך כל היום. בהרבה פעמים התקפים אלו מלווים גם בצורך להקיא (הקאה מקילה למספר דקות).
נסיתי טאמס, סודה לשתייה, כדורי גסטרו (בעצת רופא הנשים שלי) ומאלוקס- שום דבר מאלה לא עובד.
אני לא מעשנת, לא לוקחת תוספי מזון כרגע, וכן נמנעת ממוצרי חלב, מאכלים חמוצים (כמו עגבניות, פירות הדר), קפאין ואלכוהול, בשר ומאכלים המכילים כמות גבוהה של שמן.
מחיפושים שעשיתי לא ראיתי שנשים נוספות סובלות מהתופעה בהיקף שבו הוא מופיע אצלי.
אני חייבת עזרה- אני לא מתפקדת ובקושי מצליחה לישון כבר כמה שבועות.
תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גראפסים
ד''ר סטיבן מלניק29/01/2010יש רשימה מאוד ארוכה של דברים הקשורים לזה. קשה לתת פתרון דרך הפורום , אם בכלל. גם הריון מגביל נסיונת טיפוליות. הסביר ביותר קשור לחומצה עולה לושט למרות שאת לא מרגישה את זה. ניתן לשקול נסיון עם לוזק להפסיק הפרשת חומצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)