התקפי גיהוקים בלתי פוסקים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי גיהוקים בלתי פוסקים בהריון
    מיכל
    28/01/2010

אני בת 31 ובשבוע 15 להריוני. בשבועות הראשונים היו לי גיהוקים עם הבחילות. בשבועות האחרונים הבחילות כמעט פסקו, אבל נותרו לי התקפי גיהוקים (גרעפסים) קולניים, ארוכים ורצופים שכמעט ואינם פוסקים(בעיקר בשעות הלילה- גם בישיבה) אבל יש ימים שבהם גם לאורך כל היום. בהרבה פעמים התקפים אלו מלווים גם בצורך להקיא (הקאה מקילה למספר דקות).

נסיתי טאמס, סודה לשתייה, כדורי גסטרו (בעצת רופא הנשים שלי) ומאלוקס- שום דבר מאלה לא עובד.

אני לא מעשנת, לא לוקחת תוספי מזון כרגע, וכן נמנעת ממוצרי חלב, מאכלים חמוצים (כמו עגבניות, פירות הדר), קפאין ואלכוהול, בשר ומאכלים המכילים כמות גבוהה של שמן.

מחיפושים שעשיתי לא ראיתי שנשים נוספות סובלות מהתופעה בהיקף שבו הוא מופיע אצלי.

אני חייבת עזרה- אני לא מתפקדת ובקושי מצליחה לישון כבר כמה שבועות.

תודה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גראפסים

ד''ר סטיבן מלניק
    29/01/2010

יש רשימה מאוד ארוכה של דברים הקשורים לזה. קשה לתת פתרון דרך הפורום , אם בכלל. גם הריון מגביל נסיונת טיפוליות. הסביר ביותר קשור לחומצה עולה לושט למרות שאת לא מרגישה את זה. ניתן לשקול נסיון עם לוזק להפסיק הפרשת חומצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו