מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרקם צואהרובי29/01/2010
שלום רב, בשנה האחרונה אני צריכה לשרותים פעמיים בשעות הבוקר בהפרש של חצי שעה עד שעה,
אבל מה שמוזר זה שבעם הראשונה הצואה רגילה ובפעם השניה הצואה יוצאת רגילה אבל הופכת לבוצית/ מפוררת במים ולא במרקם אחיד. לפני מחזור המצב מחמיר למס' ימים ז"א ששתי היציאות הופכות לבוציות/ מפוררות במים. מעבר לכך אינני סובלת מכאבי בטן או נפיחות בבטן.
אני נטלת תרופות כל יום לאחר ארוחת צהריים:אספרין 100 מ"ג (בעקבות ניתוח לתיקון מסתם מיטרלי שעברתי בהצלחה לפני שנה, לאחר וגיטציה וקרע במסתם בעקבות סטרפטקוקוס מיתיס, טופלתי באנטיביוטיקה דרך הוריד למשך חודש וחצי רוצפין וגרמיצין, שבעקבותם סבלתי מקלוסטרידיום במעיים, טופלתי בשני סטים של פנגיל, עברתי בשנה האחרונה מס' פעמים בדיקת צואה על מנת לוודא שהחיידק איננו ולשמחתי התשובות יצאו תקינות), חומצה פולית (היות ואנו מנסים להיכנס להריון) ואצידופולוס של GNC . בחצי שנה האחרונה לערך הפסקתי לאכול מוצרי חלב מה שהקל לי על כאבי בטן ונפיחות מיד לאחר ארוחת הערב (שהתבססה על גבינות) ובבוקר למחרת הצואה היתה שוב חסרת מרקם. חל שיפור מאז הפסקת מוצרי החלב אבל אני חוששת ולא מבינה למה עדיין המרקם הצואתי לעיתים מתפורר במים.
האם יתכן כי האצידופולוס אחראי למצב?ממה לדעתך הצואה הזו נובעת?
מצטערת על אורך הסיפור, אשמח לקבל תשובה בהקדם. יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה
ד''ר סטיבן מלניק29/01/2010התלונות שאת מתארת מאוד דומות לתלונות של מעי רגיז. עברת הרבה דברים והנסיונות להנס להריון אולי תורמים ללחץ נפשי.
בכל מקרה אני לא רואה סיבה לקחת אסיופילוס כבר ומציע להפסיק.
אני לא חושב שיש הרבה משמעות לצורת הצואה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)