מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובד עצות...ערן30/01/2010
שלום לכולם.
שמי ערן ואני בן 28.
מאז היותי בן 12 בערך, היו לי בחילות בוקר שלפעמים לוו ברפלקסי הקאה, אך ללא הקאה לרוב.
לא ייחסתי לזה חשיבות. בגיל 21 נסעתי לדרום אמריקה, ותמיד החבר'ה שטיילתי איתם צחקו על הכמות הגבוהה של ימים שבהם הייתי מקיא, ולא משנה מה הסיבה.
בגיל 24 בערך החלו לי המון גרעפסים לאחר שהייתי אוכל או שותה ואי נוחות בקיבה.
הסימפטומים לא ממש הפריעו לי בכדי לגשת לבדיקות.
בגיל 27 בערך לפני שנה שמתי לב שכל פעם כשאני מתקרר יש לי בחילות ורפלקסי הקאה.
הרגשתי שזה הקש ששבר את גב הגמל ולכן הלכתי לייעוץ גסטרו , הפנו אותי לבדיקת HP שהייתה גבוהה מאד ולבדיקת גסטרוסקופייה שם נתגלתה CHRONIC ACTIVE GASTRITIS ואודם בקיבה.
קיבלתי טיפול משולש לHP עשיתי בדיקת נשיפה שוב ואכן הHP בנורמה. אך הבחילות רק התגברו לרמה של כמעט בחילות יום יומיות והקאות אחת לשבוע בממוצע. לא שמתי לב שיש איזה שהוא סוג של מאכל שגורם לי לבחילות חזקות יותר או להקאות. אני לא שותה קפה ולא מעשן. מה גם שאני פיזיותרפיסט ולא הייטקיסט ולכן אין לי הרבה מתח בחיים.
אחרי ההקדמה, השאלות:
1. הרופא טוען שיש לי ריפלוקס ונתן לי אומפרדקס 40 לקחת במשך 3 חודשים ולחזור אליו.זה לא עוזר והכל אותו דבר.
2. איזה טיפול בדרך כלל נותנים לגסטריטיס ולאודם בקיבה.
3. האם יש איזה שהן בדיקות שאני צריך לבקש מהרופא בכדי לקצר תהליכים?? אני סובל מאוד ואני בחור צעיר שנפגמה איכות חייו.
אודה לתשובה ... אני אובד עצות...
תודה רבה רבה
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות
ד''ר סטיבן מלניק30/01/2010אני נלא בטוח שאני יכול לתת אבחנה. אם זה רק בבקר אז יש אפשרות של ביטוי למעי רגיז. ברור שHP לא קשור. אודם בגסטרוסקופיה לא מסבירה התלונות לדעתי.
יתכן בעיה עם פינוי הקיבה ויש אפשרות לבדיקה של מיפוי קיבה לבדוק ההתרוקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)