מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות מדאיגות של בדיקת דםדניאלה31/01/2010
שלום רב,
שמי מיכאלה, בת 30, ילדתי לפניי חודשיים והיום בתוצאות בדיקות דם נתקלתי בתוצאות חריגותבנוגע לתפקודי כבד והן:
31- 0 51 GOT AST
34- 0 72 GPT (ALT)
105- 35 74 ALK. PHOSPHATASE
480- 230 617 LDH
חשוב לציין שעד כה הבדיקות שלי בתחום תפקודי הכבד היו תקינות ושאני כרגע במחזור(לא יודעת אם קשור) שנמשך כבר תשעה ימים.
אודה מאוד לסיוע שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף קיבלתי כרגע ערך לאממש תקין של
דניאלה31/01/2010WBC-3.2
אודהמאוד לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ד''ר יעקב מאור31/01/2010ספירה לבנה מעט נמוכה יכולה להצביע על זיהום נגיפי המערב את תאי הכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ד''ר יעקב מאור31/01/2010יש לך הפרעה מתונה באנזימי הכבד שיכולה להיות משנית למצבים שונים ביניהם צריכת תרופות, הסננה שומנית של הכבד ועוד. בכל מקרה נידרש בירור באם ההפרעה מתמידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה רבה,המשך שאלה
דניאלה01/02/2010מה עליי לעשות כעת? ללכת לרופא?לבצע בדיקות דםחוזרות?
יכול להיות שגם הספירה וגם תוצאת האינזמי כבד קשורים לזה שאני קצת חולה בימים האחרונים
ויש לי חום 38?
אני ממשממש מוטרדת.
תודה רבה רבה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ד''ר יעקב מאור01/02/2010ממליץ לחזור על הבדיקות בעוד מספר שבועות, אלא אם החום יתמיד ואז יהיה צורך בבירור מקיף יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)