מחפש אנשים עם בעיה דומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש אנשים עם בעיה דומה
    אני
    09/10/2007

שלום, אני בן 24, בריא לחלוטין בדרך כלל. במהלך החודשים האחרונים אני סובל מבעיה שקצת קשה לי להגדיר ואשמח לכל תגובה בנושא.

אני סובל מכאבים בשני איזורים עיקריים:
    בטן עליונה באיזור הסרעפת קצת שמאלה מהמרכז - כאבים עמומים.
    קצת מעל הטבור בצד שמאל - כאבים חדים אך לא כל הזמן.

תסמינים נוספים:
    באיזור הבטן העליונה יש לי נימים בולטים מה שנראה כמו שטף דם קטן.
    יציאות בחתיכות קטנות.
    שהיציאות מגיעות לסוף אין לי בעיה להוציא אותן, הבעיה היא במהלך העיכול בדרך (הרגשה שמשהו לא זורם טוב באיזור הטבור, כמו פיעפוע)
    כל היום לחץ בראש וסחרחורת (כמו כאב ראש שמגיע כשמתאפקים הרבה זמן), במיוחד אחרי ארוחות.
    הרבה גיהוקים.

עד כה בדיקות שעשיתי לא הניבו תוצאות. אני סטודנט והבעיה משביתה אותי לגמרי מבחינת הלימוד משום שאני לא מצליח להתרכז בגלל הסחרחורות.

כמו כן אם מישהו מכיר גסטרואנטרולוג טוב באיזור הצפון אני אודה על כך מאוד.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפש אנשים עם בעיה דומה

הוספת תגובה

ד''ר יעקב מאור
    09/10/2007

עליך להתיעץ עם גסטרואנטרולוג מומחה הנימצא במרפאה הגסטרואנטרולוגית בכל אחד מבתי החולים באיזור הצפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ל ד''ר יעקב מאור...

אני
    13/10/2007

ביקרתי אצל גסטרואנטרולוג שאין סיכוי שאני אחזור אליו.
    אם אוכל לקבל המלצה על רופא כזה אני אודה על כך מאוד.

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד"ר יעקב מאור
    14/10/2007

למיטב ידיעתי עובדים מספר גסטרואנטרולוגים מומחים טובים מאוד בבתי החולים בחיפה: במרכזים הרפואים רמב"ם, כרמל או בני-ציון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המנגיומה בכבד..

הילה
    29/10/2007

ערב טוב
    לפני כמה חודשים בעלי סבלי מכאב חד בבטן עליונה צד ימין, שעקב הכאב הזה הופנה לכול מיני בדיקות במיון, הוא ביצע תמונת רנטגן, אולטראסוונד לכול איברי הבטן, בדיקות שתן, לחץ דם, חום, ספירת דם, בדיקות דם כלליות, בדיקות היפטטיס מכול הסוגים...
    ברוך השם ברוך השם כול התוצאות היו תקינות, באולטראסוונד נמצא שיש לו המנגיומה קטנה מאוד (ס"ם) בכבד.
    נשלח לעשות מיפוי כבד וטחול עם אריטרוציטים מסומנים, והתשובה הייתה שהכול תקין ברוך השם..ובכלל לא היה שו ממצא מהמיפוי.
    עכשיו שאלתי היא, האם המנגיומה יכולה לגרום לכאב חד, הרי הרופא אומר שיש המון אנשים שקיימת אצלם המנגיומה אך אינם מרגישים כלל בה.
    האם ייתכן שהיה זיהום אז בכבד??

הטיפול שהוצע לו הוא צילום כבד כול חצי שנה.
    תודה על המענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו