מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשךolga12/02/2010
והגיהוקים הם של כל מה שאני אוכלת ושותה.יש לציין שלמרות שעדיין לא יודעים מה יש לי רופאת משפחה המליצה לי על דיאטה יבשה ללא פירות וירקות וללא דברים שיכולים לגרום להעלת החומציות בכיבה.בבדיקות דם האחרונות שעשיתי הכל תקין חוץ מי WBS=0.51 ,CRP =0.64 ESR=39 , אולטרסאונד שוב תקין ואני עומדת לעשות סיטי בטן+גסטרוסקופיה. לפי מה שאני מבינה ואם אני מבינה נכון הבדיקות מראות שיש דלקת אך הרופאים בינתיים אינם מצליחים לאתר איפה.
מה שרציתי לשאול אותך זה כמו מה ה ניראה לך לפי כל מה שתיארתי? משהוא נוסף ששכחתי לתאר זה שהסמפטום הנוסף כרגע הוא שלשול שכל הזמן משנה צבע+חום38.5 שהיה כלפני 3 ימים ולא חזר יותר.השילשול התחיל כמים בלבד ללא צואה,לאחר מכן היה בצבע לבן,אחרי זה בצבע צהבהב וכעט הוא התייצב מעט והוא בצבע חום (רגיל).דבר נוסף שעשיתי הוא צילום בטן+צילום עמוד שדרה כדי לראות שכאבים בגב לא נובעים מדלקת בעצמות,ולא הצילומים תקינים.אני לא יודעת כמה זה חשוב אבל בניירות של בתי חולים הם כל הזמן רשמו APIGASTRIC PAIN .
האורטופד שבדק אותי חושד שיש משהוא בכליות למרות שאולטרסאונד תקין אולם גאסטרואינטרולוג חושד בקוליטיס. מה דעתך על כל זה? איזה בדיקות נוספות לדעתך יכולות להבהיר את התמונה כי כל רופא הולך לכיוון אחר ולי בינתיים לא נהייה יותר טוב אלה יותר גרוע..מפחידים אותי הכאבים האלה בגב שבגללהם קשה לי לנשום כי הם ממש לוחצים לי על הריאות.
אני ממש מתנצלת על המכתב הארוך אך מקווה שיהיה לך סבלנות לקרוא אותו עד הסוף כי אני כבר ממש אובדת עצות. מודה לך מראש על התשובה.אולגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מכתב ארוך!
ד''ר סטיבן מלניק13/02/2010יש לך הרבה תלונות ובמספר מערכות של הגוף. בגדול יש אפשרות של אלאמט נפשי ו מחלה סיסטמית מוזרה. אני מציע להגיע לרופא פנימי שיכול להכליל הכל ולנסות להגיע לאבחנה אחת. אנני חושב שזה טוב לעבור מרופא לרופא בתחומים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)