דחוף!! יורק דם טרי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!! יורק דם טרי!
    יעקב
    13/02/2010

שלום דוקטור,
    לפני כחודש אכלתי עד שכמעט התפוצצתי (בלי להגזים!).
    אח"כ התחלתי לירוק דם כל בוקר לפני הצחצוח. הדם בדר"כ דם אדום טרי ולפעמים הוא בצבע קפה.
    היום התחלתי לירוק דם סתם ככה במהלך היום!
    קשה לי לאכול יותר מארוחה קטנה, כי יותר מזה אני מרגיש שהאוכל נוגע בפצע פתוח בתוך הבטן העליונה בצד שמאל. זה מרגיש כאילו פצעתי את עצמי מעודף האוכל ומתחתי/קרעתי משהו בחלק העליון של הבטן בצד שמאל. איך אפשר לתקן את הנזק שעשיתי לעצמי??
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!! יורק דם טרי!

הוספת תגובה

• דם טרי

ד''ר סטיבן מלניק
    13/02/2010

יש להפנות לרופא בהקדם להערכה. יש צורך לבוצוע גסטורסקופיה ולאחר מכן לקבל טיפול בהאתם. זה דורש תשומת לב אבל לא נראה משהו בלתי הפיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון

יעקב
    13/02/2010

אני מפחד מבדיקות פולשניות ולכן לא רוצה לעשות גסטרוסקופיה.
    עשיתי אולטרה-סאונד וצילום רנטגן בשניהם לא ראו כלום. וגם בדיקות דם עשיתי לספירת דם וכדומה וגם שם התוצאות תקינות.
    השאלה היא אם רואים בגסטרוסקופיה משהו אז מה הטיפול הצפוי? האם זה יכול לחלוף לבד אם אני אתן לזה קצת זמן וזהו?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעקב

ד''ר יעקב מאור
    15/02/2010

באם אתה מקיא דם יש צורך בגסטרוסקופיה באפשרות של צורך לעצור דימום מדרכי העיכול העליונות. באם אתה יורק דם עליך לפנות למומחה לאף-אוזן וגרון ולמומחה למחלות ריאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יורק לא מקיא

יעקב
    16/02/2010

אני לא מקיא דם. אני יורק דם ואין קשר לריאות שלי או לאאג. אני הרי יודע בדיוק שזה התחיל כאשר אכלתי עד שהתפוצצתי.
    לפעמים אני גם מרגיש כאבים בבטן העליונה. זה קורה בדר"כ כאשר אני אוכל מעט יותר מקצת אוכל וחולף כאשר הבטן מעכלת קצת.
    שמעתי שיש איזה קפסולה עם מצלמה שאפשר לבלוע והיא מצלמת את מערכת העיכול ומתעכלת, מה לגבי זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעקב

ד''ר יעקב מאור
    16/02/2010

יריקת דם מקורה לרוב מדרכי הנשימה וחלל הפה ולא מדרכי העיכול.
    לגבי מחושי הבטן אמליץ כי תפנה לגסטרואנטרולוג מומחה.
    הקפסולה אינה מתאימה לבדיקת הקיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו