מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעב וחולשהאהרון13/02/2010
שלום,
כבר שלושה שבועות שאני חווה רעב בלתי נשלט המלווה בתחושת חולשה ועילפון. הרעב ממשיך בערך 5 ימים ומחמיר אם הזמן ואז פתאום נחלש ואז כעבור יומיים זה מתחיל שוב.
האם יש לכם רעיון מה יכולה להיות בעייתי? ואם לא, לאיזה מין רופא מומלץ לפנות אם תלונה זאת?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעב
ד''ר סטיבן מלניק13/02/2010זו תלונה מוזרה. אני מציע להתחיל עם רופא גסטרו לשלל כיב בקיבה, וגם תת-ספיגה. אם זה לא נמצאה אז מציע להיות אצל רופא פנימי.
אני מניח שאתה לא לוקח תרופות באופן קבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך...
אהרון14/02/2010היום קיבלתי תשובות לבדיקות דם שעשיתי לאור תלונותיי. הכל תקין חוץ מ:
TRIGLYCERIDES - 232 mg/dl
נורמה: 150- 0
GOT (AST) - 37 U/L
נורמה: 35- 0
GPT (ALT) - 59 U/L
נורמה: 45- 0
הנה הם אותם הבדיקות שעשיתי מלפני 4 חודשים:
TRIGLYCERIDES - 84 mg/dl
GOT (AST) - 25 U/L
GPT (ALT) - 30 U/L
האם העלייה הזאת יכולה להיות מהכמויות הגדולות של אוכל שאכלתי בשבועות האחרונות? כי אני עשיתי את הבדיקות על צום.
עוד פרטים:
אני בן 24
גובה: 172
משקל נוכחי 84
אני דווקא בתהליך ירידה במשקל. מלפני שנה הייתי 95 קילו אבל לאט לאט הצלחתי לרדת ל 78, עד שתחושות הרעב גרמו לי לעלות ב 6 קילו. כאשר הייתי יותר שמן תוצאות בדיקות הדם האלה גם אז היו תקינות. ככה שלא נראה שעודף משקל הוא הגורם לתוצאות החדשות.
יש לציין שאני מטופל באלטרוקסין במינון 50 ביום ולפי הבדיקות האחרונות אני מאוזן.
אודה לכם אם תוכלו בבקשה לומר לי מה תוצאות הבדיקות החדשות אומרות? ואם הן קשורות איכשהו לסימפטומים שאני חש בזמן האחרון (כפי שתיארתי בשאלה הראשונה)?
תודה!
אהרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון
ד''ר יעקב מאור15/02/2010שינוי במשקל וחוסר איזון בתיפקוד בלוטת בתריס עלולים לגרום לעליה באנזימי הכבד כמו בבדיקות האחרונות שלך. הפרעות כבדיות עלולות לגרום חולשה אולם התסמין אינו ספציפי. ליעוץ פרטני אנא פנה למומחה למחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)