הרגשה רעה אחר תחילת טיפול בחיידק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה רעה אחר תחילת טיפול בחיידק
    תומר
    11/10/2007

לאחר 3 חודשים של כאבים באיזור הבטן ובאיזור החזה וירידה במשקל עברתי אתמול גסטרוסקופיה אשר מצא את הממצאים הבאים :
    יש את החיידק הליקובקטר, אולי בקע היטאלי מינימלי ודלקת קלה של רירית האנטרום
    עבור החיידק קיבלתי לקחת פעמיים ביום 1 - לנטון 30 , מוקסיפן 500 - 2 , קארין 500 - 1 .
    הספקתי בנתיים לקחת את התרופות פעמיים ( פעם בבוקר ופעם בערב ) והתחושה שלי היא ממש רעה , לא נרדמתי כל הלילה כי הרגשתי שהמיצים של הקיבה עולים לי לפה וגרמו לי לטעם מאוד מר בפה ( כמו אחרי הקאה) וכאבי בטן חזקים ושילשולים . לפני לקיחת התרופות היו לי כאבים שילשולים וטעם מר בפה אבל לא בכזאת עוצמה שלא יכלתי לישון בלילה .
    האם זה נורמלי שבהתחלת הטיפול הסימפטומים מתחזקים ?
    אני ממש מודאג כי אני מרגיש ממש רע לאחר יום של טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרגשה רעה אחר תחילת טיפול בחיידק

ד''ר יעקב מאור
    12/10/2007

ההרגשות שתארת שכיחים מאוד במטופלים בשילוב התרופתי לחיידק ההליקובקטר פילורי. חיוני מאוד כי תתמיד בטיפול שנימך עד שבועיים כדי להבטיח הכחדת החיידק שכן הפסקת הטיפול תגרום לכישלון טיפולי. באם אינך מסוגל להמשיך בטיפול למרות הכל התייעץ בגסטרואנטרולוג שהמליץ על הטיפול בטרם תפסיק אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו