מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשה רעה אחר תחילת טיפול בחיידקתומר11/10/2007
לאחר 3 חודשים של כאבים באיזור הבטן ובאיזור החזה וירידה במשקל עברתי אתמול גסטרוסקופיה אשר מצא את הממצאים הבאים :
יש את החיידק הליקובקטר, אולי בקע היטאלי מינימלי ודלקת קלה של רירית האנטרום
עבור החיידק קיבלתי לקחת פעמיים ביום 1 - לנטון 30 , מוקסיפן 500 - 2 , קארין 500 - 1 .
הספקתי בנתיים לקחת את התרופות פעמיים ( פעם בבוקר ופעם בערב ) והתחושה שלי היא ממש רעה , לא נרדמתי כל הלילה כי הרגשתי שהמיצים של הקיבה עולים לי לפה וגרמו לי לטעם מאוד מר בפה ( כמו אחרי הקאה) וכאבי בטן חזקים ושילשולים . לפני לקיחת התרופות היו לי כאבים שילשולים וטעם מר בפה אבל לא בכזאת עוצמה שלא יכלתי לישון בלילה .
האם זה נורמלי שבהתחלת הטיפול הסימפטומים מתחזקים ?
אני ממש מודאג כי אני מרגיש ממש רע לאחר יום של טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה רעה אחר תחילת טיפול בחיידק
ד''ר יעקב מאור12/10/2007ההרגשות שתארת שכיחים מאוד במטופלים בשילוב התרופתי לחיידק ההליקובקטר פילורי. חיוני מאוד כי תתמיד בטיפול שנימך עד שבועיים כדי להבטיח הכחדת החיידק שכן הפסקת הטיפול תגרום לכישלון טיפולי. באם אינך מסוגל להמשיך בטיפול למרות הכל התייעץ בגסטרואנטרולוג שהמליץ על הטיפול בטרם תפסיק אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)