מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיידק בקיבה בזמן הריוןרחלי13/10/2007
שלום, אני בשבוע שמיני בהריון וממש בתחילת ההריון נוכחתי לדעת שיש לי חיידק בקיבה (הליקטובקטור 37.5) אני חשה תחושת מחנק וכאבים קלים בין הצלעות. מאז שהבנתי שאני בהריון חששתי לקחת טיפול שמא אפגע בעובר. שאלתי היא האם המצאותו של החיידק כרגע יכולה לסכן את התפתחותו של העובר? האם עליי לקחת טיפול אנטיביוטי בכל זאת ולמרות ההריון? האם ניתן לדחות את הטיפול התרופתי והאם יכול להגרם לי נזק אם אני דוחה טיפול? מה לעשות???תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק בקיבה בזמן הריון
ד''ר יעקב מאור13/10/2007רחלי,
המחושים שאת חשה קרוב לודאי אינם ניגרמים מעצם נוכחות חיידק ההילקובקטר פילורי. ההדבקה בחיידק מתרחשת בגיל הילדות כך שנמצא אצלך קרוב לודאי שנים רבות. נוכחות ההליקובקטר אינה מסכנת את ההריון וכמובן לא אותך. לא מומלץ לטפל בזמן ההריון כוון שסוגי האנטיביוטיקה הניתנים כטיפול לא בטוחים לעובר. באם אין מיחושים מיוחדים פני ליעוץ גסטרואנטרולוג מומחה לאחר הלידה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)