מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן עזיםלימור01/03/2010
שלום רב,
אני סובלת מכאבי בטן עזים ועדיין נמצאת בברורים כדי למצוא את מקורם. עשו לי קולונוסקופיה ומצאו שיש לי יער של פוליפים במעי. נלקח מדגם ולא נמצאה בעיה מיוחדת. העניין הוא שכרגע אני נמצאת בדיאטה של אכילת ירקות ופירות ועדיין יש מצבים שבהם כואבת לי הבטן (לא ברור האם יש לי רגישות לסוכר- נושא זה ייבדק על ידי). הכאב הוא באזור הבטן העליונה ו/או באזור הטבור. השאלה היא אולי יש מקום לצילום כלשהו? אמנם אני מטופלת אצל רופא שנתן לי אנטיביוטיקה נגד חיידקים רעים שמצאו לי בקיבה וכעת אני מקבלת פרוביוטיקה אבל יש לי הרגשה שיש עוד משהו שעדיין לא עלינו עליו. איזה צילום עלי לבקש? אני פשוט די משתגעת מהכאבים ולכן אשמח לקבל כל מידע...
בתודה ובברכה,
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ד''ר יעקב מאור01/03/2010אני סבור כי פוליפים מרובים במעי הגס עלולים לגרום להפרעה הדומה לחסימת מעיים ולכאב בטן. לאור ריבוי הפוליפים במעי הגס יש צורך לברר נוכחות פוליפים בקיבה בגסטרוסקופיה וב- CT בפרוטוקול של מעי דק. יש צורך לברר היטב את מהות הפוליפים והטיפול בהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
ד''ר יעקב מאור01/03/2010אני סבור גם כי עליך לעבור בירור במכון גסטרואנטרולוגי בו יש יעוץ גנטי לגבי תסמונות של פוליפים משפחתית. מכונים כאלה קיימים באיכילוב ובבילינסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)