כאבי בטן עזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן עזים
    לימור
    01/03/2010

שלום רב,
    אני סובלת מכאבי בטן עזים ועדיין נמצאת בברורים כדי למצוא את מקורם. עשו לי קולונוסקופיה ומצאו שיש לי יער של פוליפים במעי. נלקח מדגם ולא נמצאה בעיה מיוחדת. העניין הוא שכרגע אני נמצאת בדיאטה של אכילת ירקות ופירות ועדיין יש מצבים שבהם כואבת לי הבטן (לא ברור האם יש לי רגישות לסוכר- נושא זה ייבדק על ידי). הכאב הוא באזור הבטן העליונה ו/או באזור הטבור. השאלה היא אולי יש מקום לצילום כלשהו? אמנם אני מטופלת אצל רופא שנתן לי אנטיביוטיקה נגד חיידקים רעים שמצאו לי בקיבה וכעת אני מקבלת פרוביוטיקה אבל יש לי הרגשה שיש עוד משהו שעדיין לא עלינו עליו. איזה צילום עלי לבקש? אני פשוט די משתגעת מהכאבים ולכן אשמח לקבל כל מידע...
    בתודה ובברכה,
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן עזים

הוספת תגובה

• לימור

ד''ר יעקב מאור
    01/03/2010

אני סבור כי פוליפים מרובים במעי הגס עלולים לגרום להפרעה הדומה לחסימת מעיים ולכאב בטן. לאור ריבוי הפוליפים במעי הגס יש צורך לברר נוכחות פוליפים בקיבה בגסטרוסקופיה וב- CT בפרוטוקול של מעי דק. יש צורך לברר היטב את מהות הפוליפים והטיפול בהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור

ד''ר יעקב מאור
    01/03/2010

אני סבור גם כי עליך לעבור בירור במכון גסטרואנטרולוגי בו יש יעוץ גנטי לגבי תסמונות של פוליפים משפחתית. מכונים כאלה קיימים באיכילוב ובבילינסון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו