ליריקה וקרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליריקה וקרון
    ורה
    06/03/2010

אני חולת קרון ,כרגע בהתקף ויש לי גם בעייה נוירולוגית שמצריכה טיפול, התחלתי בחודש האחרון טיפול ב"ליריקה" ,ראיתי שכתוב בתופעות הלוואי :" בעיות עיכול, שלשול" בשבוע וחצי האחרונים גברו אצלי כאבי הבטן, ואינני יודעת אם לשייכם לנטילת הליריקה.
    עכשיו ,כנראה שאצטרך לעבור כמה כדורים אצל הנוירולגית עד שיימצא הכדור המתאים , עד אז כיצד אני אמורה לדעת מה מתאים ומה לא ( רופאים שאינם גסטרו לרב אינם יודעים מה מותר/אסור לחולי קרון-מה שמגדיל את הסיכון לקחת משהו שאסור). האם ליריקה מותרת?
    *** והאם כל תרופה במופיע בתופעות הלוואי שלה: "בעיות עיכול,שלשול" אסורה לחולי קרון????
    אני יודעת שתרופות שמכילות איבופרופן אסורות , איזה משפחות נוספות של תרופות אסורות לחולי קרון??
    אשמח לתשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליריקה וקרון

הוספת תגובה

• ורה

ד''ר יעקב מאור
    06/03/2010

ניתן לקחת ליריקה שאינו גורם לנזק למעי. רצוי לא להשתמש בנוגדי דלקת כגון איברופן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו