רעשים חזקים מהבטן מלווה בגזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעשים חזקים מהבטן מלווה בגזים
    רובי
    13/03/2010

שלום שמי רובי ואני בן 26 ובריא בדרך כלל ... מזה 5 חודשים שאני סובל מבעיית רעשים מהבטן שממש שומעים בסביבה שקטה + לאחרונה יש לי המון גזים יחד עם הרעשים , הייתי כבר אצל גסטרואנטולוג אבל הוא לא איבחן דבר מכיוון שאני אוכל בריא בדרך כלל ! הוא טען שזה יכול להיות נובע מלחץ נפשי אבל אני כרגע מאד רגוע ולא מצליח להבין מדוע זה לא מפסיק .
    התדירות היא כל יום וזה כבר ממש מפריע לי באיכות החיים .
    האם יש עוד משהו שניתן לעשות הוא לבדוק מכיוון שזה נמשך כבר המון זמן ללא כל שינוי משמעותי
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רובי

ד''ר יעקב מאור
    13/03/2010

יתכן מאוד שאתה סובל מתסמונת המעי הרגיש. פנה למןמחה נוסף לגסטרואנטרולוגיה. יתכן שתוספת פרוביוטיקה (חיידקים טובים) יעזרו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

רובי
    15/03/2010

אני שוב מציין שאני ממש לא בלחץ אבל תמיד אחרי שאני אוכל משהו זה מתחיל לקרות , הרעשים מהבטן והגזים !
    מעי רגיש מתאפיין בסימפטומים אחרים לפי מה שקראתי ולכן אני לא בטוח שזה הבעיה .
    השאלה היא האם יש איזה שהוא בדיקה שניתן לבצע בשביל לאתר את סוג הבעיה שיש לי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רובי

ד''ר יעקב מאור
    15/03/2010

אין בהכרח קשר בין לחץ נפשי למעי רגיש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

רובי
    22/03/2010

השאלה היא האם יש איזה שהוא בדיקה שניתן לבצע בשביל לאתר את סוג הבעיה שיש לי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו