מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה מתמדת באנזימי הכבדגילי18/10/2007
שלום לרופאים, אני בת 47 תמיד בדיקות הדם שלי היו בסדר מלבד המוגלובין בין 10 וחצי ל-11, כולסטרול גבוה= 250, אך הבעיה המרכזית היא העליה בביוכימיה של הכבד.
got= 118
gpt= 166
ggt= 89
זה כמה שנים הערכים עולים ויורדים, אך לרוב הם גבוהים. בסביבות ה- 70 או ה-80
אמרו לי שאולי לא צמתי 14 שעות (צמתי רק 10 שעות). אין לי מושג מה הבעיה. אני לא שותה, לא מעשנת, לא נוטלת תרופות. המשקל שלי עולה או יורד חמישה ק"ג יותר או פחות. מתאמנת לא בתדירות גבוהה, אך פעילה. לפני חצי שנה עשיתי אולטרסאונד של הכבד והכל היה תקין. קבעתי עכשיו תור למומחה, אך התור רחוק ואני מודאגת מאוד. מה לחשוב? מה יכולות להיות הסיבות או ההשלכות? בתודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לשואלת בנושא עליה באנזימי כבד
חדזי06/11/2008לי יש את אותה הבעיה ועשיתי ביופסיה בכבד (לא הכי נעים אבל לא נורא.....) כעת אני יודעת שהסיבה היא הליך אוטואמיוני שהוא די פשוט לטיפול עם תרופה ודיאטה שאני עושה (לא מוכרח) ומאד עוזר. גם לי היו שוב ושוב תוצאות של ערכים גבוהים ובילתי מוסברים ועזר לי פופ' בהדסה בשם ד"ר ספדי בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר סטיבן מלניק18/10/2007יכולה להיות הרבה דברים כולל HCV וכבד שומני.
צריך לעשות סידרה של בדיקות דם כדי להבדיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)