האם נגרם נזק לקיבה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נגרם נזק לקיבה?
    בת 27
    08/04/2010

ערב טוב ,
    יש לי כמה שאלות , אם אפשר מענה , אז תודה לך ...
    לפני כשבוע ניסיתי לשים קץ לחיי (בגלל בעיה כלשהי) ולכן בלעתי כמות גדולה של תרופות ... טרמדקס 3 בקבוקים , 16כדור SLEEP AID , טיפ לייף 20כדור , 5זריקות וולטרין , 5 זריקות אסיוול , 7כדורים וואבן ...
    לטובתי הייתי בבית לבד (המשפחה הייתה בטחון מחוץ לארץ ) ולכן אף אחד לא הרגיש במה שעשיתי ... נכון ישנה הרבה אבל כשהתעוררתי היו לי כאבים בקיבה ולא מצחילה לשתות שום דבר- אני מקיאה כל דבר אוכל ושתייה וגם נוזל מררתי בצבע צהוב )
    האם יכול להיות שגרמתי בעיה בקיבה ? ואם כן איך אפשר לזהות את זה ? איזה בדיקות עושים ?
    לצערי הרב, אני לא רוצה שאף אחד ידע במה שעשיתי
    הערה קטנה - לפני שנה הייתי סובלת משני אולקוסים אחד בקיבה והשני בתריסריון
    תודה ולילה טוב,
    בחורה בשנות העשרים לחייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם נגרם נזק לקיבה?

הוספת תגובה

• בעית קיבה

ד''ר סטיבן מלניק
    09/04/2010

קודם כל אני מאוד ממליץ שכן תפני לרופא. יש לזכור שיש חיסיון רפואי. גם ניתן לנצל הביטוח השלים לקבל יעוץ פרטי גם בתחום הפסכיאטרי וגם בתחום גסטרו. יש לך מזל שהתעוררת מהקוקטייל שלקחת ויש להשקיע מאמץ לטפל בבעיה היסודית.
    לגבי בעית הגסטרו- יתכן יש החמרה של הכיב אך ניתן לטפל בקלות.
    אני מציע גם לבצע בדיקות דם לבדוק הכבד.
    אם את לא פונה לרופא אני יכול רק להמליץ שתקני בבית מרקחת omeprazole 10 מ"ג ללא מרשם ולקחת 4 כדורים פעם ליום . זה ממש לא מומלץ אבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בת 27
    09/04/2010

תודה לך ,
    אני כבר שנתיים מקבלת לוסק 40MG*2 ולכן האם יש צורך בקבלת האומפרדק או משאני לוקחת זה מספיק ?
    עדיין יש לי כיב פעיל בקיבה וגסטריס (לפני כחודש עברתי גסטרוסקופיה) ...
    מבחינה נפשית - הכל עבר ובנתיים אני מרגישה בסדר (הייתה בעיה ונפתרה ) .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר סטיבן מלניק
    10/04/2010

אז אין צורך לטיפול נוסף אבל עדיין כדי לראות רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו