חיסון נגד הפטיטיס B לפני קיום יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון נגד הפטיטיס B לפני קיום יחסים
    ויקטוריה
    13/04/2010

אני בת 25 ואני נחשבת לפי אבחון הרופאים כנשאית הפטיטיס B (HBV QUNTITATIVE PCR = 1.88X10E3 ). יש לי בן זוג חדש אשר עובר עכשיו את סדרת החיסונים נגד הנגיף. ברצוני לשאול האם החיסון המשולש מספיק על מנת שנתחיל לקיים יחסי מין או שיש עליו לעבור עוד חיסון או בדיקה לפני קיום היחסים? יש מגבלות כלשהן שעלי לדעת לגבי קיום יחסי מין עם אדם בריא? כמה זמן לאחר החיסון ניתן לקיים יחסי מין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ויקטוריה

ד''ר יעקב מאור
    13/04/2010

עד להתחסנות בן זוגך תוכלו להמנע מהדבקה באמצעות שימוש בקונדום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיסון מספיק?

ויקטוריה
    13/04/2010

החיסון המשולש מספיק על מנת שלא ידבק או שאליו לעשות גם חיסון פעיל נגד המחלה לפני קיום היחסים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויקטוריה

ד''ר יעקב מאור
    15/04/2010

החיסון מספק במידה ונוצרים נוגדנים הכמות מספקת לאחר החיסון השלישי. אין צורך בחיסון סביל (מתן נוגדנים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו