מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות במערכת העיכולצריך עזרה19/04/2010
שלום אני חייל שסובל מ-2 בעיות עיקריות במערכת העיכול והן:
א. עליית מזון/רפלוקס (GERD)-כבר עשיתי גסטרוסקופיה יצא תקין ולקחתי כדורים ולא כל כך עזר.
ב. יציאות (ארוכות )מרובות שכוללות הרבה פעמים שלשול.
כבר נפגשתי עם גסטרולוג צבאי מספר פעמים והוא לא ממש עזר....
יש לי מספר שאלות בנושא והן:
1.בעיות אלה לא מופיעות בפרופיל הרפואי שלי. לא אמרתי עליהן בצו ראשון וזה בכלל לא מוזכר אפילו בפרופיל שלי. האם לדעתך בעיות אלו הופכות את הפרופיל לפרופיל נמוך? כלומר, האם הן יכולות להוריד את הפרופיל ביחסית הרבה?
2.איך אתה ממליץ לי לטפל בבעיות אלו?
3.הכדורים שהוא הביא לי אומפרה ומוטיליום לא כל כך עוזרים. מה כן יכול לעזור?
4. יש לי את זה כבר כ-4 שנים וזה מחמיר עם השנים. האם לדעתך זה ימשיך להחמיר או ישאר כך או שאולי אפילו ישתפר עם הזמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בעיכול
ד''ר סטיבן מלניק20/04/2010יתכן מעי רגיז אך זו בדיקה של שלילה. בעד אבחנה זו יש סבל של 4 שנים ללא התקדמות של מחלה. זה יכול להשפיע על הפרופיל אם יש רקורד של קבלת גמלים בגין זה.
האם קשור למקריח מתח?
בדרך כלל עם הזמן משפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות על התגובה
צריך עזרה21/04/20101. למה התכוונת כשכתבת "יתכן מעי רגיז אך זו בדיקה של שלילה...."?
2. לא נראה לי שאוכל לקבל גימלים על בעיות אלה שנמצאות אצלי בשגרה. בכל מקרה, לא מובן לי למה זה משפיע על הפרופיל רק אם יש רקורד של גימלים? למה זה לא יכול להשפיע על הפרופיל ללא רקורד של גימלים?
לא מובן לי למה לאחר הבדיקה הגופנית בצו ראשון וקביעת הפרופיל, הצבא לא מוכן לעדכן את הפרופיל. אין הגיון בכך...
3. התכוונת לומר שזה נובע ממתח?
4. מה אתה מציע שאעשה כדי לטפל בבעיות אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעי רגיז
ד''ר סטיבן מלניק22/04/2010שליליה- התכוונתי שצריך לעשות מינימום של בדיקות לשלל דלקת במעי, גידול ומחלות אחרות.
שה לי להסביר כל השיקולים של הצבא לגבי פרופיל רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)