מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד''ר יעקוב מאור הנכבד.סקרנית.26/04/2010
היי,אני חיילת בת 20 יצא לי לכתוב בפורום הזה מספר פעמים....
במאמצים רבים....
הצלחתי לקבוע תור לרופא גאסטרו בביה''ח שיבא בתל השומר....
ביום שלישי 11/5
התחננתי שזה יהיה רופא ספציפי אך הם אמרו לי שזה לא אפשרי..
רציתי לדעת האם אתה מקבל חיילים?והאם יש דרך כולשהי לוודא שאוכל להפגש בבפגישת ייעוץ גאסטרו איתך?...
כי כבר סיפרתי על חלק מהרקע שלי כאן....
וזו הסיבה שאני מעוניינת להגיע...אני מגיעה דיי מרחוק...
אבל פשוט נמאס לי בפעם האחרונה שהייתי אצל רופא גאסטרו...עשיתי גאסטרוסקפיה וטרם הגיעו ביופסיות...
ניסיתי כל כך הרבה לדבר ולהסביר לו ע הכאבים צד שמאל,בעיות ביציאות ועוד...והתחננתי שייתן לי כדור או משהו זמני שיעזור...
הוא לא הקשיב לי בכלל ולו נתן לי להשחיל אפילו מילה ואמר לי להגיע יותר מאורח שיהיו תשובות..
ואפילו לא רשם לא כלום המליץ לי לקחת פפברין אם אני ממש מתעקשת..ולא נתן לי מרשם...
אז בדרך אחרת קיבלתי שלושה כדורים לבינתיים ניסיתי אחד והאמתשהוא עזר מעט אומנם ..אבל זה משהו...
בכל אופן המרה שלי פה היא לא להתלונן על מה שנעשה...
פשוט ציפיתי שאני אלך לרופא ואספר לו את כל הבעיות שלי והכנתי אפילו דף עם נקודות...
והייתי בהלם שהוא לא הקשיב לי בכלל...
ולכן אני מוכנה להגיע..אני כבר מיואשת..אני כל כך רוצה שייגלו ממה הכל נובע אני יודעת שזה לוקח זזמן אני כבר התייבשתי למעלה משנ..
אבל כשלא מקשיבים זה לוקח הרבה יותר זמן:(
יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיילת
ד''ר יעקב מאור26/04/2010לצערי לא אוכל ליעץ לך באופן אישי שכן אני בודק רק חולים עם בעיות בכבד במסגרת המרפאה בתל-השומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי.
סקרנית.26/04/2010הבנתי,תודה בכל מקרה על המענה המהיר...
ומתן העצות:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה.
סקרנית.26/04/2010האם לא במסגרת בית החולים והצבא...אתה כן מקבל אנשים עם בעיות במערכת העיכול?פרטי.
האם זה במרכז?
ושאלה אחרונה...אני לא יודעת אם תהיה לך התשובה אך האם בצבא מתייחסים לייעוצים כאלה?
כי הייתי אצל רופא אזרחי פעם אחת במסגר הצבא...ולא עשו דבר בקשר לזה..
אני פשוט מחפשת רופא שיקשיב
כמו כאן בפורום..אתם באמת מלאכים..
חבל שהכל כל כך רחוק..
הייעוצים שלכם באמת גורמים להרחבת אופקים והבנה נוספת...
ויבין ...ואני יודעת שבאזרחות זה הרבה יותר קל..
כי במערכת שאני כפופה אליה כולם חושבים שובדים עליהם ואני לא מבינה למה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיילת
ד''ר יעקב מאור26/04/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)