שלשול כבר 5 ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול כבר 5 ימים
    אנה
    28/04/2010

שלום!
    יש לי כבר 5 ימים שלשול, רק אם אני לוקחת קל בטן אז כמה שעות אין לי ואז שוב אני הולכת לשירותים. לפני כמה ימים הוא היה בתדירות יותר גבוהה עכשיו פחות ופחות מימי. הייתי אצל רופאה והיא אמרה שכנראה קיבלתי הרעלה ממשהו. אבל הייתי בטוחה זה יעבור לי אחרי יומיים שלושה וזה כבר לא מפסיק 5 ימים!! חוץ מהשלשול אין לי שום תופעות אחרות גם לא כאבי בטן.
    זה ממש משתק לי את החיים כי אני לא יכולה לסוע ללימודים שלי וגם כפי ידעתי זה מדבק. אני מנסה לא לאכול אוכל שומני וחלבי ונמאס לי כבר מאורז!
    אני לא יודעת מה לעשות . מתי נראה לך שלשול כזה אמור להסתיים, כל פעם שאני חושבת זהו זה נגמר שוב אני מוצאת את עצמי מוציאה הכל בשירותים.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשול כבר 5 ימים

הוספת תגובה

• אנה

ד''ר יעקב מאור
    28/04/2010

ככל הניראה מדובר בשלשול חריף עחל רקע זיהומי שיכול להתמשך עד לשבוע ולעיתים מעט יותר. סבלנות ושתיה מרובה. באם יש חום מקובל לטפל באנטיביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה.

אנה
    28/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנה

ד''ר יעקב מאור
    28/04/2010

OK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו