מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות בלתי פוסקותדינה04/05/2010
שלום רב,
קצת ארוך-מתנצלת.
בשבוע-שבועיים האחרונים יש לי בחילות בלתי פוסקות המלוות בגזים לכל אורך מערכת העיכול ובעיקר בחלק העליון וגיהוקים.לעיתים מעין הרגשת חולשה ולעיתים ראש כבד קרקפת תפוסה . לא מבינה מה משפיע על מה . הבחילות על הראש או להיפך? זה התחיל מכך שהסימפטומים של הראש היו יותר דומיננטיים (שבוע לפני מחזור) ועכשיו (מספר ימים לאחר המחזור)הבחילה היא הבעיה העיקרית .יש לי בחילה לאורך כל היום וכל יום כמעט.שעות בודדות של חסד שבהן אין בחילה.פחות בבוקר והולך ונעשה גרוע בשעות הערב.יכולה לאכול כרגיל מבחינת כמות אם כי אין לי תאבון בגלל הבחילות.נראה לי שיש לי איזושהי תחושת אי נוחות בבטן תחתונה בנוסף עם או בלי קשר העורף מאוד מציק לי ויש לי כל הזמן צורך או רצון לשחרר אותו.האם סימפטומים אלה קשורים אחד לשני והאם לכשעצמם יכולים להצביע על סוג סרטן כלשהו או שזה משהו אחר?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה
ד''ר יעקב מאור04/05/2010ברור לך שלא ניתן לתת יעוץ פרטני במיסגרת הפורום - פני למומחה לגסטרואנטרולוגיה שככל הניראה ימליץ על ביצוע גסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)