שאלה בנוגע למטרוג'ל והשפעתו על SIBO

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע למטרוג'ל והשפעתו על SIBO
    גלית
    04/05/2010

שלום לך
    ברצוני לדעת :
    ישנו חשד ל-SIBO ואני לוקחת מטרוג'ל למשך שבועיים לכמה זמן זה אמור להשפיע על המעי במקרה שיש את הבעייה שציינתי,
    כלומר
    \איך אדע שזה עזר לי אם המצב שלי לא יציב ומשתנה האם גם מס' חודשים או שבועות לאחר השימוש בתרופה אפשר להרגיש בשינוי אם באמת אני סובלת מ-SIBO?
    ישנם עוד דרכים בטוחות לבדוק אם אני סובלת מהמחלה הנ"ל?חוץ מנטילת התרופה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלית

ד''ר יעקב מאור
    04/05/2010

איבחון צמיחת יתר של חיידקים מתבסס על תופעות כגון שלשול, חוסר בויטמנים בעיקר B12 באנשים עם הפרעה בתנועתיות (סוכרת) או בהמשכיות (לאחר ניתוחי מעקף מעי) מערכת העיכול. ניתן לאבחן את הבעיה באמצעות תבחיני נשיפה שונים אולם הדרך הטובה והמהירה לאבחן ולטפל כאחד הוא מתן קורס אנטיביוטיקה ולבחון את ההשפעה המטיבה שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה העיקרית שלי היא

גלית
    05/05/2010

לכמה זמן אפשר לבדוק את השפעת מתן המטרוג'ל על מערכת העיכול אם אני נוטלת שבועיים?האם ההשפעה המיטיבה במקרה שיש לי SIBO תמשך גם מב' שבועות או חודשים לאחר הטיפול?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית

ד''ר יעקב מאור
    05/05/2010

לעיתים קרובות די בקורס טיפולי אחד לפתרון הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו