מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן בצד שמאל למעלהאמיר05/05/2010
שלום רב,
אני בן 24, בריא.
מזה 10 חודשים יש לי כאבים שבאים והולכים בצד שמאל של הבטן העליונה (ממש מתחת לצלעות)
ויכולים להגיע משם עד לאזור מפתח הלב.
הכאבים יכולים להופיע פתאום ולא לעזוב אותי יום-יומיים, או שהם יכולים להופיע לרגע אחד ולהעלם, או שהם יכולים להיעלם כמעט חודש.
הכאב הוא לפעמים דקירה אבל רוב הפעמים הכאב הוא כאב המום,
יש לציין שכאשר זה התחיל לי הרגשתי רגישות בעור באותו אזור ובגלל זה הלכתי לרופא המשפחה
והוא אמר לי שכנראה ישנתי עם מאוורר וזה יעבור תוך כמה ימים.
הבידוקת שעשיתי:
-הליקובקטר פילורי - נמצא אצלי החיידק, עשיתי את הטיפול המשולש במלואו.
-צילום רנטגן עם בריום - נמצא תקין בכל הפרמטרים של הבדיקה (הבדיקה נעשתה מהוושט ועד למעי הדק - כולל)
-סיגמואידוסקופיה - תקין
- בדיקות טפילים בצואה - תקין
-כל הבדיקות דם שלי תקינות פרט לחוסר בויטמין B12 וכולסטרול.(עשיתי הרבה בדיקות יחסית )
-מיפוי עצמות - תקין (מיפוי רגיל לא ספקט)
בעיקרון לאחר הבדיקה סיגמואידוסקופיה הרופא שלח אותי לבדיקת גסטרוסקופיה,
בהתחלה הוא לא רצה והוא אמר לי ללכת הביתה ולחכות שזה יעבור אבל אחרי שהוא שאל אותי שוב בדיוק איפה כואב לי וכיוונתי לאזור הקיבה הוא נתן לי הפניה לגסטרוסקופיה.
עוד לא הלכתי לבדיקה (כבר עברו בערך 4 חודשים)
כי אני יודע שזו בדיקה לא ממש נעימה בלשון המעטה.
בכל התקופה הזאת גם תמיד היו לי בעיות עם היציאות - לפעמים עצירות, לפעמים שילשולים, לפעמים כמה יציאות ביום כשהיציאה היא רכה, (3-4 יציאות).
בחודש האחרון יש לי יציאות רכות מידי בוקר, כשאני מסתכל על היציאות הן נראות לי דקות יחסית ליציאה רגילה.
אשמח מאוד מאוד מאוד לקבל חוות דעת בנושא,
ואני מודע לזה שאם הרופא שלח אותי לגסטרוסקופיה אני צריך לגשת ולעשות את זה.
אבל בכל זאת אבקש ממש לנסות להעריך מה קורה איתי עם כל האינפורמציה הזאת.
תודה רבה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב,
אמיר05/05/2010שכחתי לציין שיש ימים שיש לי הרבה גרעפסים, והרבה גזים.
וגם עוד דבר שהבחנתי בו, אולי, יכול להיות שהכאב גובר ומופיע בתדירות גבוהה יותר כאשר אני אוכל מאכל חריף, או מצחצח שיניים במשחת שיניים ששורפת לי בלשון.
אני מציין את המשחת שיניים כי אני זוכר שכל זה התחיל לי לאחר שהשתמשתי במשך שבוע במיי-פה.
שגם הם נורא נורא שורפים לי בחלל הפה ובלשון כאשר אני משתמש בהם.
באותה תקופה כאבו לי החניכיים באזור השן בינה שצומחת לי, אז השתמשתי במיי פה כמה פעמים ביום.
שוב תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמיר
ד''ר יעקב מאור05/05/2010יתכן שאתה סובל מתסמונת המעי הרגיש ורצוי שתשוחח עם הגסטרואנטרולוג המומחה המטפל בך לגבי האפשרויות הטיפוליות במצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)