בעיה חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חמורה
    סמדר
    05/05/2010

שלום,
    אני בת 49, לפני כ - 9 שנים עברתי ניתוח טבעת בקיבה, מאז ירדתי ועליתי לסרוגין במשקל, כולל לא מעט הקאות לאורך השנים..הרחיבו קצת את הטבעת, סגרו קצת..עד כאן הכל סביר (פחות או יותר). לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מצרבות ואני מטופלת באומפרדקס (1 ביום בבוקר),מדי פעם גם טבליות מציצה מאלוקס.
    לפני כשבוע, התחלתי לסבול מתופעה לא נעימה שממש מדירה שינה מעיניי. מיד כשאני נשכבת במיטה, אני מתחילה לשמוע קולות גרגור משונים מאיזור הושט (?) ולאחר מכן, חשה בנוזלים חומציים ששבים ועולים אל פי כל אימת שמניחה את ראשי על הכר. הנוזלים הללו מעירים אותי, גורמים לי לשיעול וכחכוח חזק בגרון, וכך זה ממשיך לאורך הלילה כולו!! אני חייבת לציין שאני מקפידה לאכול דברים קלים בלבד ולא סמוך למועד השינה, כמו כן, הגבהתי את הכרית, אך דבר לא עוזר! גם טבליית המציצה "מאלוקס" ש"סייעה" לי בעבר להרדם בנחת, עולה בעצמה ואני חשה בגרגיריה. אני אובדת עצות ומאד סובלת. ואין לי מושג אם זה קשור או לא לטבעת.
    אגב,גם במשך היום, לאחר ארוחה, סובלת מהמון גרעפסים ואוכל שקצת עולה..אך בלילה המצב ממש בלתי נסבל!
    אשמח לשמוע את דעתך המלומדת.
    תודה על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חמורה

הוספת תגובה

• סמדר

ד''ר יעקב מאור
    05/05/2010

יתכן כי קיימת חסימה בקיבה. אני ממליץ כי תעברי הערכה מלאה של מערכת העיכול העליונה בעיקר על-ידי צילום בליעה וגסטרוסקופיה ולדון בממצאים עם גסטרואנטרולוג מומחה וכירורג מומחה לניתוחי השמנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו