מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת לגבי טיפול בהפטיטיסCdean06/05/2010
לפני כ- 30 שנה קיבלתי מספר גדול של מנות דם. במהלך השנים, בבדיקות דם, התגלו ערכים חורגים מהנורמה של אנזימי כבד בטווחים של GOT 38-73, GPT 59-91. לפני כ- 5 שנים התגלה שיש לי הפטיטיס C' כנראה מהדבקה מאותן מנות דם. נערכה ביופסיה והוחלט שלא להתחיל בטיפול היות ונראה שהמצב סטטי. נקבע שייערכו כל חצי שנה בדיקות כדי לבדוק אם אין החמרה.
לפני כחודשיים ביצעתי בדיקת פיברומקס שהראתה שינוי מסויים לעומת הביופסיה והומלץ להתחיל בטיפול.
אני מבינה שהטיפול הוא בצורת זריקה שבועית בתוספת כדורים עם תופעות לוואי שונות.
האם אפשר לקבל הערכה מהו משך זמן הטיפול ומהם סיכויי ההחלמה בעקבותיו.
אני בת 64 ויש לי סכרת ויתר לחץ דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיוה
ד''ר יעקב מאור06/05/2010משך הטיפול וסיכויי סילוק הנגיף תלויים בסוג (גנוטיפ): כאשר מדובר בהפטיטיס C גנוטיפ 1 (השכיח) משך הטיפול כשנה וניתן לצפות ל- 40-45 אחוזי סילוק הוירוס. במידה ומדובר בגנוטיפ 2 או 3 משך הטיפול כ- 6 חודשים וסיכויי ההבראה עולים ל- 60-70 אחוז. ניתן להעריך את סיכויי התגובה על פי רמת ה- RNA של הוירוס לאחר חודש ו- 3 חודשי טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)