שלשולים אחרי טיפול בהליבקטור פילורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים אחרי טיפול בהליבקטור פילורי
    יוסי
    06/05/2010

לאחר בדיקת נשיפה התגלה אצלי חיידק ההליבקטור וניתן לי טיפול אנטיביוטי במשך חודש,לאחר סיום הטיפול,כשבוע לערך,התחליו לי שלשולים כאבי בטן וחום חזרתי לרופא וניתן לי שוב טיפול אנטיביוטי קצר למשך 3 ימים השלשולים עברו מספר ימים וחזרו שוב וכך זה נמשך חודש ימים,יש לציין שאנחנו משפחה מרובת ילדים ואחי קיבלו את אותו הטיפול ולאחריו מתלוננים על אותם הסימפטומים של שלשולים שנמשכים תקופה ארוכה,שאלתי האם ישנו קשר בין האנטיביוטיקה שניתנה לטיפול בחיידק לבין השילשולים המתמשכים והבלתי פוסקים,ומה הטיפול לכך?
    בתודה מראש

יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יוסי

ד''ר יעקב מאור
    06/05/2010

יתכן. אני ממליץ כי תבדוק נוכחות רעלן - טוקסין חיידק בשם קלוסטרידיום דיפיצילה בצואה וכי תקבל טיפול בתכשיר של חיידקים טובים -פרוביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר מאור

יוסי
    07/05/2010

אכן ,קניתי מגה פרוביוטיק ומהכדור הראשון שלקחתי פסקו השלשולים,המון תודה על העזרא
    בתודה מראש יוסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי

ד''ר יעקב מאור
    07/05/2010

OK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו