כאבי בטן ןשילשולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ןשילשולים
    ציפי
    06/05/2010

לפני 3 שבועות חזרתי מסין,טילתי במשך 8 ימיםרוב הכלכלה הבאתי איתי מלבד ירק ולחם אשר אכלתי במלון בא.בוקר חזרתי ולאחר יומיים החלו כאבי בטן המלווים בשלשול והקאה ,חשבתי שאכלתי משהו שלא התיישב טוב בבטן ושמרתי על כלכלה דלה ויבשה,כך במשךשבוע עם עליות וירידות עם מיחושים בבטן.
    לאחר שבוע עירבתי את רופא המשפחה והוא נתן לי אנטביוטיקה מסוג אריטרו אשר פתחתי רגישות החליף לרקסו שגם אינה התאימה עשיתי בדיקה צואה לפרזיטים ואמבות וגם בדיקה זו יצאה תקינה
    המשכתי לשלשל וקיבלתי זינטכאן השלשולים פחתו ואף כאבי בטן פסקוהוספתי תוסף פרוביטיקה7.5 מליאד חיידקים .והוספתי מעט ירקות טחינה גולמית ומעט חלב ב2 כוסות קפה והבוקר
    שוב החל ו כאבי הבטן ושלשולים.
    1.האם הטיפול והבחנה{דלקת במעיים כך סבור הרופא} נכונים?
    2.האם אני עדיין צריכה לשמור על כלכלה דלה בעת נטילת הזינט?
    3.האם יש לכם המלצה אחרת או נוספת?
    תודה על ההתייחסות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן ןשילשולים

הוספת תגובה

• ציפי

ד''ר יעקב מאור
    06/05/2010

הייתי ממליץ כי תקבלי יעוץ פרטני אצל גסטרואנטרולוג מומחה. בינתיים ממליץ לבדוק את הצואה לרעלן - טוקסין של חיידק בשם קלוסטרידיום דיפיצילה, להפסיק כל טיפול אנטיביוטי, להמנע מצריכת חלב ומוצריו וירקות חיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו