מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעי רגיזאלי06/05/2010
שלום אני כבר שנתים סובל ממעי רגיז(זה מה שהגסטרולוג שלי אמר)היציאות שלי אם סדירות בכול יום יש ימים שיש התרוקנת מלאה וימים שאני מרגיש שלא היתרוקנתי עד הסוף ושנשאר ממש בסוף..
האם זה מסוכן?מה אני צריך לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד''ר יעקב מאור06/05/2010המצב אינו מסוכן אולם קיימים אמצעים תרופתיים ואחרים לשיפור איכות החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי06/05/2010יש ממש ימים שאני לא יושן טוב בלילה ובאמת קשה וזה באמת מוריד מאיכות החיים הנורמלים..
השאלה שלי מה הקשר בין לזה לבין אפנדציפ,הבנתי שיש משהו בינהם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
ד''ר יעקב מאור06/05/2010אין קשר לדלקת תוספתן - אפנדיציטיס שהיא מחלה חריפה שמחייבת ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי07/05/2010אני יודע שזה לא קשור אבל הבנתי שזה בא מעצריות או שארית צואה?
או שאין קשר אחד לשני
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
ד''ר יעקב מאור07/05/2010לעיתים אפנדיציטיס מתחילה משארית תוכן צואתי שניתקעת בכניסה לתוספתן. שוב אין קשר למצבך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי07/05/2010אני מרגיש לפעמים שהצואה ממש תקועה בפי הטבעת,אבל אני נכנס לשירותים יום יום אני פשוט מפחד מי זה שנתקע צואה בפי הטבעת וזה יוצא רק למחרת האם זה מסוכן סליחה על השאלה המטרידה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
ד''ר יעקב מאור07/05/2010באם לא קיימת חסימת המעבר על ידי תהליך חולני כגון גידול אין בכך סכנה, אולם כמובן הדבר אינו רצוי ודורש בירור.
אלי08/05/2010עשיתי בדיקת אולטראסאונוד והוכל יצא תקין מה זה יכול להיות עדיין?
ד''ר יעקב מאור08/05/2010אלי היקר כפי שפתחת בשאלותיך מדובר במעי רגיש ככל הניראה. אני ממליץ בכל לב כי לא תסתמך על הפורום כמקור ליעוץ פרטני ובשלב זה תפנה להמשך הטיפול בך לגסטרואנטרולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)